Humanost i lepota: Uspešno održana revija Kjarin San

Datum objave:24.05.2016

Pročitano:5482 puta

Lokacija: Misker House

Humanitarna revija "Kjarin san", koja je organizovana u saradnji sa fondacijom "Podrži život", održana je 18. maja u Mikser Houseu i vratila je publiku u ekstravagantno-romantično vreme u kome je sklad boja doveden do savršenstva.

 

Humanitarna modna revija Kjarin san

 

Istančana usklađenost modela Aleksić Stanković Jasmine i Maše Stanković ispunila je publiku oduševljenjem koje je dodatno uveličalo prisustvo velikih dama naše scene: Nevena Ristić, Mina Lazarević, Nela Mihajlović, Danica Maksimović, Anita Mančić, Paulina Manov, Milena Pavlović, Maja Volk, Milena Živković , voditelj večeri Adriana Čortan, kao i muzučka numera Vlada Rozenvajna.


Kreacije ne bi postale stvarnost bez 'Kjarinih' kreativnih krojačica: Tomka Nešić, Velinka Savić i Milica Radojlović. Među damama koje su prošetale Kjarine kreacije učestvovale su i prekrasne manekenke iz "Model Scouting Office" pod vođstvom Jelene Mladenović.

 

Humanitarna modna revija Kjarin san


Fenomenalna scenografija na reviji je delo talentovanih scnografkinja Tijane Trailović i Magdalene Vlajić, on e su zaslužne za atmosferu koja je dočarala *Kjarin san*. Za prelep izgled naših poznatih dama i manekenki zaslužni su Švarckof frizerski salon Studio DD i Make up studio Emily zajedno sa Oriflameom.

 

Originalna obuća Deva Ars sa svojim predivnim cipelicama takođe je doprinela bajkovitom stilu naših manekenki. Divna je činjenica da su na humanost pozitivno odgovorili i otvorili vrata ovom lepom događaju u vidu sponzostva svojim tehničkim mogućnostima i rekvizitama potrebnim za scenografiju velike umetničke ustanove i saloni unikatnog nameštaja /Beogradsko Dramsko pozorište,Fakultet Dramskih Umetnosti, Kare Design, Domino, Ganesh.

 

Humanitarna modna revija Kjarin san


Nakon revije je bila priređena desert-žurka za sve posetioce,gosti su imali priliku da se počaste predivnim kolačićima iz poslastičarnice "Mali Princ".Bilo je magično! Za dekor za vreme desert-a pobrinula se Katarina Cvetković ispred svog autentičnog brenda GoldSupernova sa svojim interesantnim instalacijama.

 

Humanitarna modna revija Kjarin san


Dizajneri svetla: Alekdandar Jakonić, Mikan Đorđević i Zoran Đorđević Đole.
Producenti projekta: Marija Pantić i Mina korać.
Za transport rekvizita, rasvete i svih potrebnih elemenata za scenografiju zaslužan je Rent a car Alex S Line.
Za dizajn projekcije tokom revije bio je zadužen Nikola Dimitrijević Dema.
Za grafički dizajn celog projekta zaslužna je Andrea Sunturlić koja je obogatila vizuelni doživljaj Kjarinog sna.
Modni studio „Kjara“ koji postoji 12 godina i nalazi se u srcu Dorćola, kao i uvek ispunio je san povezujuću humanost sa neverovatnom lepotom i skladom.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :