Humanitarno stand up veče na FON-u

Datum objave:24.04.2017

Pročitano:2842 puta

Datum održavanja: 28.04.2017

By:Vasilisa Popović

Lokacija: FON

Drugo po redu humanitarno Stand up veče biće održano 28. aprila u 19h na Fakultetu organizacionih nauka, u organizaciji Unije studenata FON-a i humantiarne organizacije Humanijada u okviru njihovog projekta Noć Humanijade. 

 

Humanitarno stand up veče na FON-u

 

Studenti će imati priliku da uživaju u humoru najpoznatijih imena domaće stand up scene, kao što sto su Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, Srđan Slijepčević ​i Srđan Jovanović​. Noć Humanijade predstavlja jedinstven projekat koji okuplja sve fakultete Beogradskog univerziteta gde svaki za sebe organizuje humanitarno događanje, a cilj ovogodišnjeg projekta, pored dobre zabave, smeha i druženja, je prikupljanje potrebnih novčanih sredstava za Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

 

Za više informacija posetite sajt Unije studenata FON-a ili Facebook event.


Unija studenata FON-a je novoosnovana studentska organizacija na Fakultetu organizacionih nauka, koja je počela sa radom 2016. godine sa ciljem da podigne svest o studentskim pravima i utiče na bolju informisanost i kolegijalnost među studentima. Iako važi za mladu organizaciju, njeni članovi su u protekloj godini imali priliku da uspešno realizuju četiri projekta. Pored humanitarne Stand up večeri, u 2017. godini su realizovana još tri projekta, kako humanitarnog, tako i društveno - odgovornog karaktera. Kroz projekte svi članovi imaju priliku da se edukuju, usavršavaju i stiču iskustvo u oblastima koje su u korelaciji sa njihovim interesovanjima, što im daje motivaciju da u budućnosti budu još kreativniji i odvažniji u realizaciji projekata.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :