Humanitarni Street Art Market na Dorćol Platzu

Datum objave:22.06.2016

Pročitano:6964 puta

Datum održavanja: 24.06.2016

By:Tamara Marković

Lokacija: Dorćol Platz

Street Smart kolektiv će u okviru manifestacije „Berlin-Belgrade Connection“ realizovati humanitarni Street Art Market. Događaj je posvećen volonterima i svima onima koji žele da pomognu izbeglicama tokom teškog perioda kroz koji prolaze, a održava se na Dorćol Platz-u u petak, 24. juna od 18 časova.

 

Street Art Market / Foto: Ružica Milovanović

Street Art Market / Foto: Ružica Milovanović


Umetnici okupljeni oko Street Smart kolektiva će svoje printove na papirima, cegerima i majicama ovog puta ustupiti posetiocima i na taj način svojim talentom i kreativnošću doprineti manifestaciji. Sav novac prikupljen ovom prilikom biće doniran humanitarnim organizacijama koje koje pružaju podršku migrantima.

 

Street Art Market / Foto: Ružica Milovanović

Foto: Ružica Milovanović


Pored toga, očekuje vas i „Live painting show“ u kome će učestvovati neki od trenutno najaktivnijih uličnih umetnika na Beogradskoj sceni: Jana Danilović, Nikola Mihajlović, Linnch, kolektiv Das Drogen (Finok, Bjorn, Jang, Turbo), Bong i Wony.
Više informacija o događaju „Berlin-Belgrade Connection“ možete pronaći na zvaničnoj stranici.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
mia klacar
12.01.2017 18:27
PostovanI, Zovem se Mia Klacar,zavrsila sam srednju skolu Drvo art . Smatram sticanje novihznanja i ulaganje u sopstveno obrazvanje jako vaznim, pa sam u slobodno vreme zavrsila kurs za frizera i fakultet za graficki dizajn posle kojih sam honorarno radila nav. posl., posedujem vozacku dozvolu B kategorije. Brzo ucim i zeljna sam dokazivanja. Verujem da mogu dosta nauciti u vasoj kompaniji i tako ubuducnosti svojim radom i zalaganjem biti od velike koristi i doprineti daljem razvoju inapretku kompanije. Spremna sam na timski rad, ali i na individualnu odgovornost i rad podpristiskom, zavisno od potrebe i situacije. Samopouzdanje koje posedujem mi je omoguciloda se nikad ne povlacim i ne odustajem, vec da se uspesno snadjem u razlicitim zivotnimsituacijama, pa sam, bez obzira na nedostatak radnog iskustva, uverena da bih sepodjednako dobro snasla i dala svoj maksimum u svakoj situaciji koja bi me mogla ocekivatiprilikom rada u vasoj kompaniji. S postovanjem, Mia Klacar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :