Humanitarni koncert ''Tata Miki projekat''

Datum objave:13.11.2019

Pročitano:1782 puta

Datum održavanja: 23.11.2019

Lokacija: Beograd

Izložbu bolji.života, prati ‘’Tata Miki projekat’’ - koncert Ničeovih saradnika muzičara, kolega sa scene, koji će u subotu, 23. novembra za ovu priliku izvesti sopstvena viđenja kompozicija čije je demo-verzije Miki Ničić osmislio i snimio tokom lečenja u bolničkim sobama Beča, Beograda i Tel Aviva.

 Ničeovi saradnici muzičari, kolege sa scene, na koncertu će izvesti sopstvena viđenja njegovih poslednjih kompozicija. Neke od njih su dečje, neke tinejdž, neke za odrasle, a neke surovije i od toga. Aranžmani nekih od ključnih beogradskih bendova i izvođača zajedno oslikavaju uzbudljiv unutrašnji pejzaž koji je Niče ostavio za sobom.


Nastupaju: Autopark, Artan Lily,Auf Wiedersehen, Zemlja Gruva, KEZZ, Ida Prester, Konstrakta, Laura 2000, Mylutin, Plejboj, Porno Brak, Shobaya, Shreya.

Ulaznice za koncert koštaju 500 dinara, a sav prihod od istih biće poklonjen Udruženju Zajedno za novi život u svrhu nastavka igranja istoimene predstave koja je nedavno postavljena na sceni Narodnog pozorišta, a koju izvode pacijenti koji su uspešno prošli proces transplantacije organa.


Miroslav Ničić (1975. - 2019.) bio je digitalni, konceptualni i filmski umetnik, dizajner i muzičar iz Beograda, koji je velike delove svog života proveo u Zagrebu, Sofiji i Beču. Na različitim mestima bio je poznat kao Miro, Niče ili Miki. Bio je jedan od osnivača i gitarista benda Zemlja Gruva, osnivač dizajn studija Logomir i pokretač Lava produkcije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :