Humanitarna izložba SJAJ GRADA - Umetnost darivanja!

Datum objave:11.02.2015

Pročitano:5282 puta

Datum održavanja: 21.02.2015

Lokacija: Ustanova kulture Parobrod, Beograd

U ustanovi kulture “Parobrod” 21. februara sa početkom od 18 časova održaće se prodajna humanitarna izložba pod nazivom “Sjaj grada” u organizaciji tima Beogradske nedelje umetnosti i grupe umetnika.

 

Humanitarna izložba SJAJ GRADA - Umetnost darivanja @ UK PAROBROD! | Beograd | 2015


Cilj ove humanitarne izložbe je sakupljanje sredstava za lečenje četvorogodišnjeg Viktora Miletića iz Beograda koji boluje od cerebralne paralize a zbog materijalne situacije njegovih roditelja ne može da nastavi lečenje koje mu je prepisano. Sav prihod biće prebačen na Viktorov namenski račun u Fondaciji Novi Beograd.


Izložba “Sjaj grada” jedna je u nizu od društveno odgovornih aktivnosti članova Beogradske nedelje umetnosti a usmerena je na skretanje pažnje javnosti o porastu cerebralne paralize i svim finansijskim poteškoćama sa kojima se roditelji čija deca imaju ovu bolest svakodnevno susreću.

 

Humanitarna izložba SJAJ GRADA - Umetnost darivanja @ UK PAROBROD! | Beograd | 2015


Grupa mladih umetnika, Milena Čvorović, Viktor Šekularac, Vera Vuksanović, Iva Kujundžić, Dragica Petrović, Milena Jovanović, Isidora Đurović i Tijana Oblina, predstaviće se posetiocima “Parobroda” sa svojim autorskim delima.


U ime organizatora Beogradske nedelje umetnosti, pre svega u ime Viktorovih roditelja pozivamo Vas u ulicu Kapetan Mišinu 6a da zajedno ojačamo Viktorovu borbu do cilja i pokažemo da umetnost pobeđuje. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :