Hrvatski Sonus festival nastavlja svetsku suradnju s Viberom koji trenutno ima više od milijardu korisnika

Datum objave:17.08.2019

Pročitano:1061 puta

"Vrlo smo zadovoljni što drugu godinu zaredom suradjujemo s globalnim brendom Rakuten Viber. Zajedno s timom smo radili na razvoju Sonus chat bota, ekskluzivnog sadržaja koji je za korisnike dostupan u Sonus Community grupi te razvoju novih Sonus stickera koje naši fanovi mogu širom sveta skinuti besplatno, kako bi korisnicima omogućili jedinstveno Sonus iskustvo." Sonus festival management.

 Ove godine Sonus je nastavio suradnju s Viberom kako bi pojačali cijelo Sonus iskustvo uz ekskluzivan sadržaj i nagrade. Posjetitelji Sonus festivala mogu saznati sve najbitnije informacije o festivalu putem chat bota i uživati u ekskluzivnom sadržaju dostupnom u Sonus festival Community grupi na Viberu i to sve na svom mobilnom telefonu. Uskoro u Sonus Community grupi, koja trenutno broji desetke hiljada fanova i čiji broj raste iz dana u dan, fanovi mogu očekivati i ekskluzivne intervjue s izvođačima Sonus festivala.

Proglašen najboljim hrvatskim festivalom 3 godine zaredom prema izboru nagrada "Ambassador" i 3 godine zaredom svrstan među 10 najboljih svetskih festivala prema izboru časopisa Resident Advisor za mjesec avgust, Sonus će se od 18. do 23. avgusta održati na ostrvu Pagu. Tokom 5 dana i 5 noći, u četiri open-air kluba, svetska elita elektronske muzike pripremiće nezaboravan provod desecima hiljada posetitelja koji svake godine dolaze iz čak 65 zemalja sveta na Sonus. Ove godine program čini više od 70 izvođača, uključujući Black Coffee, Amelie Lens, Solomuna, Maceo Plexa, Richie Hawtina, Charlotte De Witte i mnoge druge. Prije festivala, u Noa Beach klubu održaće se i pre-party i party otvorenja, 16. i 17. avgusta uz Hot Since 82, Mind Against i Fuse kolektiv. Ulaznice su dostupne u pretprodaji: https://we-love-sound.com/tickets/ a dnevne na ulazu u festival.

Rakuten Viber je dio Rakuten Inc. kompanije, svetskog lidera u e-trgovini I financijskim uslugama. Viber je službeni komunikacioni kanal nogometnog kluba Barcelona, i službena instant messaging i calling aplikacija NBA košarkaškog kluba Golden State Warriors. Viber broji više od milijardu korisnika te je najpopularniji u srednjoj i istočnoj Europi, Rusiji, Bliskom Istoku i nekim azijskim tržištima što se potpuno slaže u Sonusov imidž festivala s međunarodnom publikom.

 Priključite se Sonus kanalima na Viberu:


Sonus stickeri: https://vb.me/72064a
Sonus Community: https://vb.me/78c73b
Sonus Chat Bot: https://vb.me/402142


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :