Hronično neumorni: Kompilacija hip-hop, reggae i rock bendova na stihove Milana B. Popovića

Datum objave:05.05.2015

Pročitano:5641 puta

Upravo je objavljeno duplo kompilaciono izdanje pod nazivom “Hronično neumoran” na kome je zastupljen veliki broj izvođača iz bivše Jugoslavije koji su stihovima beogradskog pesnika, kritičara, novinara i kolumniste Milana B. Popovića podarili instrumentalnu podlogu. Sky Wikluh, Hornsman Coyote, Bjesomar, Nikola Čuturilo, Del Arno Band i Zele Lipovača samo su neki od muzičara zastupljenih na ovom kapitalnom izdanju.

 

Hronično neumoran: Kompilacija hip-hop, reggae i rock bendova na stihove Milana B. Popovića

 

Umesto prvobitno planirane nove, pete po redu knjige pesama Milan B. Popović odlučio je da ode korak dalje, i oko svojih stihova okupio je već etablirane, ali i potpuno nove bendove i izvođače različitih žanrova iz svih država bivše Jugoslavije.

 

Zahvaljujući dugogodišnjem predanom i plodonosnom, ne samo književnom, nego i novinarskom, publicističkom i kritičarskom radu, a prevashodno zahvaljujući sopstvenoj ogromnoj energiji i optimizmu “hronično neumoran” Milan B. Popović, za razliku od svoje prve CD kompilacije “Vreme brutalnih dobronamernika” iz 2010. godine, koja je bila gitarske hard & heavy orijentacije, ovoga puta okuplja muzičare najrazličitijih muzičkih opredeljenja. Na taj način Milan ponovo povezuje umetnike iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Slovenije i BiH, ali i spaja različite vidove umetničkog izražavanja.

 

Hronično neumoran | Milan B. Popović


Kompletno izdanje, inače dostupno i na CD-u, može se besplatno preuzeti sa sajta Milana B. Popovića - www.molitvatetoviranogsrca.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :