House is OK label night sa Romanom Flügelom

Datum objave:10.10.2017

Pročitano:1839 puta

Datum održavanja: 20.10.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

20. oktobra u gostima imamo veliko ime nemačkog hausa, Romana Flügela! Veče organizujemo u saradnji sa nemačkom etiketom House Is OK. Povod je dupla 12’’ kompilacija “Gemist” koju će House is OK izdati u decembru i na kojoj će se naći Romanova numera “Another Love Dance”. Za kompilaciju su numere izdvojili i TCB (koji je prošle godine nastupao u Drugstore-u), Kornel Kovacs, Sleazy MC Queen i drugi.


Roman Flügel je decenijama prisutan na elektronskoj sceni kao producent, DJ i performer koji pored ovog, nastupa i pod pseudonimima Soylent Green, Roman IV, Alter Ego, Acid Test, Eight Miles High... Osnivač je prestižnih etiketa kao što su Ongaku, Klang Elektronik i Playhouse za koje izdaju domaćoj publici dobro poznati Losoul, Isolée i Ricardo Villalobos. Kao remikser je radio za Daft Punk, Kylie Minogue, Pet Shop Boys i mnoge druge. Sa sedištem u Frankfurtu, Roman je u centru zbivanja te sa nestrpljenjem očekujemo zvuk koji će krajem meseca doneti u Drugstore.

 


Prošle godine je u jednočasovnom setu, u kom je puštao trake Randomera, Daniela Averyja i Arthura Russella, zabavljao publiku kluba Robert Johnson u Ofenbahu, a ceo nastup je zabeležio Boiler Room.


Romanu Flügelu će se na bini pridružiti osnivač etikete House is OK i resident berlinskog kluba Salon Zur Wilden Renate, Homeboy. Marko Pelaić je odrastao na obalama Jadrana i te uticaje meša sa zvucima Berlina ne bi li došao do jedinstvenog plesnog zvuka.


Beograd će ove večeri predstaviti miljenik publike i voditelj Christallization radio emisije, Kristijan Molnar, koji je poznat po svojim all-nighterima u Beogradu.


KARTE – EARLY BIRDS 700 rsd do 15. oktobra via EVENTIM


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :