HOTA HOTA JEWELLERY: Predstavljanje nove kolekcije MOMENTUM

Datum objave:08.12.2016

Pročitano:5145 puta

Datum održavanja: 10.12.2016 - 15.12.2016

Lokacija: Kuća Kralja Petra, Beograd

HOTA HOTA JEWELLERY PREDSTAVLJA DRUGU KOLEKCIJU NAKITA POD NAZIVOM ''MOMENTUM''.

Ova kolekcija će biti predstavljena kroz izložbu koju će svi zaintresovani posetioci imati prilike da pogledaju od 10. do 15. decembra u Kući Kralja Petra na Senjaku.  Otvaranje izložbe održaće se u subotu, 10. decembra od 20h.

 

HOTA HOTA JEWELLERY: Predstavljanje nove kolekcije MOMENTUM

Nastavljajući svojim prepoznatljivim pravcem koji odlikuju minimalizam i nenametljivi vizuelni sklad, nova kolekcija Hota Hota nakita pod nazivom ’’Momentum’’ nas još dalje vodi u istraživanje sveta idealnih formi i harmonizovanih proporcija. Uvođenjem implicitnog pokreta, dinamike i fluidnih formi još više dolazi do izražaja delikatna igra haosa i reda, sirove snage i prefinjene harmonije.

Kolekcija će biti predstavljena u Kuću Kralja Petra na Senjaku (Vase Pelagića 40) od 10. do 15. decembra. Tokom trajanja izložbe posetioci će, radnim danima od 12h do18h, imati priliku da se u razgovoru sa autorima, Anom Janković i Draganom Jankovićem, bliže upoznaju sa izloženim radovima, sa načinima njihovog osmišljavanja i izrade, kao i sa opštim kreativnim stavom umetnika.


Izložbu su podržali Narodni muzej u Beogradu, Muzej istorije Jugoslavije, Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, Logic Art Space, Ben Akiba white lounge & art gallery i vinarija Aleksić.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :