Hornsman Coyote & Soulcraft: Novi album SAFE PLANET

Datum objave:21.03.2016

Pročitano:5529 puta

By:Ammonite Media

Hornsman Coyote & Soulcraft imaju novi album ''Safe Planet'', objavljen kao zajedničko izdanje beogradske nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records i zagrebačke nezavisne etikete PDV. Hornsman Coyote & Soulcraft su jedan od najboljih roots reggae bendova u region koji svoju autentičnost baziraju na duvačkim linijama trombona.

 

Hornsman Coyote & Soulcraft: Novi album SAFE PLANET | Ammonite Records & PDV

Frontmen Nemanja Kojić alias Hornsman Coyote je na našim prostorima poznat kao gitarista I vocal grupe Eyesburn, dok je nasvetskoj reggae sceni ostavio trag kao aranžer duvačkih sekcija na poslednjem albumu reggae velikana Lee Scratch Perryja i saradnik važnih reggae autora kao što su Max Romeo, Jah Mason il iLutan Fyah.

 

„Safe Planet“ je kolekcija od deset zadivljujućih reggae gruvova koji istovremeno pokazuju saobraznost sa najboljim ostvarenjima roots reggae tradicije i unose veoma sveže i zanimljive producentske i izvođačke inovacije koje će ovo izdanje učiniti zanimljivim i važnim najprobirljivijim ljubiteljima reggae muzike na planeti.

Pesma ‘Rise’ je sledeći singl koji promoviše “Safe Planet”, a u toku je rad naspotu u režiji Marine Uzelac koji će biti premijerno prikazan u aprilu.
 

Hornsman Coyote & Soulcraft: Novi album SAFE PLANET | Ammonite Records & PDV

 

Hornsman Coyote & Soulcraft planiraju festivalsku turneju u Nemačkoj, Holandiji i Madjarskoj, a očekuju se i nastupi u regionu. Datumi će biti naknadno objavljeni.


Album je dostupanna 12-inčnom vinilu, CD-u i u digitalnom izdanju zajedničkim izdavačkim poduhvatom beogradske izdavačke kuće Ammonite Records Iizagrebačke etikete PDV od 21.03.2016.

Facebook - https://www.facebook.com/hornsmancoyoteandsoulcraft
YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCpEmxBXlYVl1pOSyk32B3GA
Soundcloud - https://soundcloud.com/hornsman-coyote-soulcraft


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :