Hornsman Coyote objavio novi album "Sevengreen"

Datum objave:28.08.2017

Pročitano:3575 puta

Lokacija: Beograd

Beogradski reggae muzičar Hornsman Coyote (Nemanja Kojić) objavio je novi album pod nazivom "Sevengreen" u izdanju Ammonite Records. Posle nekoliko internacionalnih projekata kao i saradnje sa bendom Coyote je samostalno potpisao novi studijski materijal na kom se nalazi 12 pesama. Album prati novi spot za pesmu „Bells of Hate", a ljubitelji Coyotove muzike mogli su da naslute o kakvom je materijalu reč na prva dva singla sa ovog izdanja „Modern Age Slavery" i „I Belive". Nemanja napominje da je, kao i u njegovom dosadašnjem radu, muzika odraz onoga što svakodnevno živi:


- Posle dužeg vremena pevam isključivo u svoje ime, sigurniji u ono što govorim više nego ikad. Na celom albumu ima dosta simbolike, koja je takođe zasnovana na ličnim osećanjima i percepciji... a i nekim činjenicama. Ovo je moj deseti album kao Hornsman Coyote, sedam je moj srećan broj, zelena je boja mira, a "Sevengreen" je ujedno i 50. izdanje Ammonite Records-a, kaže Nemanja Kojić Coyote.

 

Hornsman Coyote Ammonite Records

Album je producirao poznati međnarodni tim House Of Ridim specijalizovan za reggae muziku, sa kojima je Coyote već sarađivao na pesmama "Belly of the beast" i "Seems like revolution".

CD "Sevengreen" moći će da se nabavi u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama od 28. avgusta kao i preko izdavača Ammonite Record-a, dok se beogradska pormocija albuma očekuje tokom septembra, nakon Coyotove međunarodne turneje koja je u toku.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :