Hornsman Coyote nastupa 8.decembra u Nišu!

Datum objave:09.11.2017

Pročitano:2229 puta

Datum održavanja: 08.12.2017

Lokacija: Niš

Legendarni srpski reggae muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, nastupiće u petak, 8. decembra u niškom klubu „Feedback“ od 22h, u okviru turneje koja promoviše njegovo aktuelno izdanje „Sevengreen“ koji je nedavno izdat pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.

 

Hornsman Coyote

Foto: Marko Ristić

Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn je sa svojim novim solo projektom ove godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit.
Po rečima ovog muzičara, prethodna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom ove i naredne godine.

U 2017.godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“.
Album „Sevengreen“ je inače deseti studijski album Nemanje Kojića, jednog od najplodnijih autora sa ovdašnjih prostora.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosiće 500 dinara, a informacija o početku prodaje karata i lokacijama gde se mogu kupiti biće objavljena naknadno.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :