Hornsman Coyote koncertom u Beogradu završava ovogodišnju koncertnu sezonu

Datum objave:28.12.2018

Pročitano:1628 puta

Datum održavanja: 29.12.2018

Lokacija: Beograd

Hornsman Coyote Soundsystem će u subotu, 29. decembra nastupiti u beogradskom klubu Soul Society – Stari Bitef.


Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta - Hornsman Coyote, beogradskim koncertom zatvoriće izuzetno aktivnu koncertnu sezonu koja je realizovana u cilju promocije albuma „Sevengreen“ (izdat 2017. godine pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records).

 


Hornsman Coyote važi za jedno od studijski najaktivnijih imena na domaćoj sceni. Samo u 2018. godini Nemanja je bio deo nekolicine studijskih albuma poznatih imena iz reggae žanra, dok je u prošlosti, u svojoj karijeri sarađivao sa legendama poput Lee Scratch Perry-ija i Maxa Cavalere.


Beograds publika će pored dobro poznatih hitova poput „Glow Jah Light“, „Belly of the Beast“ i „Flower Fields“ imati priliku da uživa i u numerama sa poslednjeg studijskog albuma za koji je realizovano čak 6 video spotova: Modern Age Slavery, I belive, Tone of your voice, Bells of Hate, Holy Ways i instrumental Bittersweet. Spotove možete pogledati na ovom linku.

 

Početak programa je zakazan za 22h, a beogradsku publiku će za Hornsmanov koncert zagrejati svojim reggae/dub setom White Squall sound system.


Cena karte iznosi 400rsd i iste će biti dostupne za kupovinu na ulazu.


Event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :