H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2018. predstavljena beogradskoj publici

Datum objave:28.02.2018

Pročitano:2193 puta

Lokacija: Beograd

Kolekcija H&M Studio za proleće/leto 2018. predstavljena je večeras u prostorijama MINI studija beogradskoj modnoj publici - urednicima, novinarima, stilistima, blogerima kao i brojnim javnim ličnostima, među kojima su bili Sara Jovanović, Marija Bergam, Raša Bukvić, Maja Uzelac, Nada Macanković, Bojan Janić, Ashok Murty, Miloš Nadaždin, Duška Jovanić, Petar Janošević, Nenad Radujević i drugi...

 

 


Gosti su imali priliku da premijerno pogledaju ekskluzivnu žensku kolekciju inspirisanu urbanom gracioznošću i unutrašnjim minimalizmom Japana, na kojoj je radio specijalni tim H&M dizajnera. Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici od četvrtaka 1. marta.

 Ovogodišnja kolekcija za proleće/leto predstavlja fuziju čistih silueta, sa ponekim komadom idealnim za posao. Odeća je u printovima, dominantne su žive boje, tunike se nose preko pantalona, krojevi su utilitaristički, a pleteni džemperi imaju stav. To je potpuno nov, boemski i svež minimalizam u kombinaciji sa dozom šika. Od modnih dodataka posebno se izdvajaju sandale koje se vezuju oko zgloba, sa malom potpeticom i nitnama, kao i velike, viseće minđuše od štrasa. U kolekciji dominiraju materijali poput žakarda, mešavine pamuka i svile, recikliranog poliestera, viskoze i vune, a od boja prisutne su zelena, crvena, žuta, teget, crna i bela.

 "Ova kolekcija slavi energičnost žena - od osnovnih boja, preko jednostavnog kretanja tkanina i silueta do upečatljivih printova, što je definitivno afinitet urbanog okruženja. Sa druge strane, postoji i želja za prirodom, nepretencioznim načinom života. A možemo imati oboje, naravno, jer to je lepota modernog života ", kaže Pernila Vohlfart, direktorka dizajna u H&M-u.

 H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2018 svetsku premijeru imaće na Nedelji mode u Parizu 28. februara, a ljubitelji ove linije imaće priliku da na zvaničnom Instagram profilu H&M-a uživo prate reviju koja počinje u 22 časa.

 #HMSTUDIO #SS18
Instagram: https://www.instagram.com/hm/

Fotografije: MIRALEM ČAUŠEVIĆ I BOJANA JANJIĆ


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :