HLADNO PIVO: Veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje!

Datum objave:06.12.2015

Pročitano:5510 puta

Datum održavanja: 26.02.2016

By:Anja Zelic

Lokacija: Hala Sportova, Novi Beograd

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno Pivo će u petak, 26. februara 2016. godine u Hali sportova na Novom Beogradu, održati veliki koncert u okviru regionalne turneje „Dani zatvorenih vrata“, a povodom novog albuma.


Posle četiri godine Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki ponovo otvaraju vrata Hale sportova, gde će svojim fanovima prirediti koncert za pamćenje. Poznati po energičnim nastupima i hitovima “Mojoj majici”, “Ezoterija” , "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjecaj", "Pjevajte nešto ljubavno”, zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma koje su već zauzele značajno mesto u srcima njihovih fanova.

 

HLADNO PIVO | Photo by Vojan Koceic

Photo by Vojan Koceic


Već 28 godina nastupaju na najvećim rok dogadjajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto medju poštovaocima rok zvuka. U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.


Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.


“Svirka u Hali sportova bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od “Džinovskog” pa do “Zatvorenih vrata”, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar” poručuje frontmen Mile Kekin.

 

 


Ulaznice za ovaj koncertni spektakl naći će se u prodaji od ponedeljka 7. decembra na svim biletarnicama Eventima i DD

 

Tickets i to po sledećim cenama:
- prvih 1000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 dinara,
- drugih 1000 ulaznica će se prodavati do 1. februara 2016. godine po ceni od 1.150 dinara,
- a preostale ulaznice po ceni od 1.350 dinara.

STO NOVOGODIŠNJIH POKLONA ZA NAJVERNIJE FANOVE


Producent koncerta u saradnji sa DD Tickets servisom je za prvih 100 najvernijih fanova benda Hladno Pivo pripremio i novogodišnji poklon – uz jednu kupljenu ulaznicu, druga se dobija gratis.


Da bi dobili ovaj poklon, svi zainteresovani bi prvo trebalo da na oficijelnoj Facebook stranici eventa potvrde svoj dolazak na koncert i da sa linka https://www.facebook.com/events/172374043114747/ preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj Facebook cover.


Zatim, u ponedeljak 7. decembra (izmedju 8.30 i 16.30h) dodjite na biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22) i budite medju prvih 100, koji će kupovinom jedne karte po ceni od 900 dinara, dobiti i jednu kartu gratis za dugo očekivani koncert Hladnog Piva.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :