Hladno pivo na Long Night festivalu - Subota, 24. mart, DOB

Datum objave:27.02.2012

Pročitano:2570 puta

Zagrebački sastav Hladno pivo uz legendarne pankere Buzzcocks 24. marta na drugom "Long Night" festivalu biće nosioci glavnog programa koji će se održavati u velikoj sali Doma omladine Beograda, u organizaciji promoterske kuće Long Play, uz podršku Cockte.
 
Frontmen Mile Kekin kaže da se od Hladnog piva može očekivati "potpuno drugačija set lista" u odnosu na nedavna dva koncerta u beogradskoj Hali sportova u decembru, kada je promovisan aktuelni CD album "Svijet glamura" (2011).


 
"Ovaj put dolazimo u klupskom izdanju, znači bez kerefeka, ali zato s puno starih pjesama, prije nego što smo otkrili 'Svijet glamura'. Znači da publiku očekuje pivski ekstrakt. 'Long play + Long Night= play all night long', ili barem dok nas organizator ne potjera s bine", obećava Mile.
 
Hladnom pivu, regionalno poznatom po hitovima "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjecaj", "Pjevajte nešto ljubavno"... pripala je čast da na "Long Night-u" nastupe u velikoj sali Doma omladine na Cockta bini odmah posle velikih Buzzcocks, pionira pop-panka poznatih po klasicima "Ever Fallen in Love", "Promises", "What Do I Get?"...
 
"Naravno da nam je jako drago da sviramo poslije legendarnih Buzzcocksa, jer to znači da legendarni Buzzcocks sviraju prije nas. A svi mi znamo šta to znači", duhovito će Mile.
 
Ulaznice za Long Night festival u prodaji su trenutno po promotivnoj ceni od samo 1.200 dinara na blagajni DOB-a, i preko mreža Eventim i Card Service.
 
Drugi Long Night biće održan na tri bine, odnosno u tri dvorane (velika, "Amerikana" i klub) Doma omladine Beograda uz nastupe preko 12 izvođača iz Srbije, regiona i inostranstva.
 
Od izvođača Long Nighta najavljen je ranije i Damir Urban, jedan od najznačajnijih i najosobenijih hrvatskih rok muzičara u poslednjih dvadesetak godina, koji iza sebe ima hitove kao što su "Astronaut", "Nebo", "Black Tatoo", "Odlučio sam da te volim", "Mala truba", "Mjesto za mene", "Magnet"...
 
Imena ostalih izvođača Long Night festivala i kompletna satnica biće saopšteni u narednih nekoliko dana.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :