Hladno Pivo: Još par dana do koncerta u Hali Sportova!

Datum objave:22.02.2016

Pročitano:6063 puta

Datum održavanja: 26.02.2016

By:Anja Zelić

Lokacija: Hala Sportova, Novi Beograd

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno Pivo u petak 26. februara širom otvara vrata Hale Sportova na Novom Beogradu, gde će posle četiri godine održati veliki koncert u okviru turneje Dani zatvorenih vrata.

 

Hladno Pivo: Još par dana do koncerta u Hali Sportova!


S obzirom da se ulaznice distribuiraju preko više bilet servisa, na nekim prodajnim mestima su već rasprodate. Ukoliko se desi da na nekoj biletarnici nema karata, molimo sve zainteresovane da provere stanje i na drugim prodajnim mestima.

 

Podsećamo da se ulaznice pored Eventima, mogu kupiti i na biletarnicama DD ticketsa, Gigs Tixa i Ticket line.
Takodje, apelujemo da posetioci dodju na vreme na koncert kako bi izbegli gužve na ulazu u Halu Sportova, koji će biti otvoren od 19.30h. Da boravak svima u publici bude što prijatniji pobrinuli su se sponzori koncerta, koji će svakog posetioca pri kupovini prvog Jelen piva počastiti i jednim besplatnim hladnim pivom.

 

Pank bend Raskid 13

 

Koncert će početi u 20h svirkom dve predgrupe. Naime, momci iz Hladnog Piva uvek svesrdno pomažu neafirmisanim, mladim bendovima i zato su odlučili da daju podršku radu pančevačkog pank benda Raskid 13 i beogradskog rock benda Pop Star.

 

 

Iako pank bend Raskid 13 postoji tek nešto više od godinu dana, čine ga iskusni muzičari koji su već poznati domaćoj muzičkoj sceni i oni će na pravi način predstaviti novi, energični i šaljivi pristup panku.

 

Beogradski rock bend Pop Star

 

Klasičan rock zvuk, iskrenost i velika energija su osnovne karakteristike beogradskog rock benda Pop Star. Prvi album „Organik“ su izdali prošle godine, a svoje muzičko umeće već su dokazali na brojnim nastupima.

 

https://www.youtube.com/user/bandpopstar


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :