Hladno pivo: Evo vam Džinovski

Datum objave:12.12.2014

Pročitano:4433 puta

U prodaji se nalazi CD+DVD izdanje albuma "Evo vam Džinovski" sastava Hladno pivo. U pitanju je koncertni album koji je snimljen u martu ove godine, kada je grupa održala tri rasprodata koncerta u zagrebačkom klubu KSET, na kojima je svojim najvernijim fanovima priredila svojevrsni vremeplov, budući da su se nastupi bazirali na pesmama sa njihova prva tri albuma 'Džinovski', 'G.A.D.' i 'Desetka'.

 


Koncerti su rasprodati za svega par minuta, najsretniji i najbrži fanovi ugrabili su svoj 'trenutak istorije', a Hladno pivo je publici i sebi priuštilo 3 dana po 2 sata čiste punk-rock katarze. Koncerti su se takođe i snimali, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pesama na CD-u i DVD koji donosi snimak koncerta.

Ovo ekskluzivno izdanje u ograničenom tiražu nalazi se u prodaji u svim CD shopovima i benzinskim pumpama u Srbiji.

 


Album je u Srbiji debitovao i na prvom mestu najslušanijih izdanja na Deezer listi albuma koja se pravi na osnovu realnog slušanja korisnika ovog streaming servisa. Album možete preslušati na adresi: http://www.deezer.com/album/9177473. Album "Evo vam Džinovski" i u Hrvatskoj beleži uspehe gde se već mesec dana nalazi na na vrh službene top liste prodaje!!! 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :