Hipnotišući deep-tech house party: Kirri Cornwell i Deprescu u KPTM bašti

Datum objave:17.05.2016

Pročitano:4140 puta

Datum održavanja: 22.05.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Čuveni di-džej Kirri Cornwell iz Londona nastupiće u bašti kluba KPTM u nedelju 22. maja od pet ujutru, a podršku će mu pružiti Deprescu iz organizacije Falso Berline. 

 

KPTM bašta: Kirri Cornwell i Deprescu

 

Cornwell dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory. Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali i andergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac i  Archie HamIlton. Kirri je od ranije poznat domaćoj publici po nastupima u brojnim beogradskim klubovima.

 

Deprescu jedan od osnivača organizacije Falso Berlina, producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :