HillsUP: I ovog jula rokenrol osvaja Zlatibor

Datum objave:22.04.2016

Pročitano:5619 puta

Datum održavanja: 15.07.2016 - 17.07.2016

Lokacija: Zlatibor

Traći po redu muzički festival HillsUP održaće se od 15. do 17. jula na Zlatiboru. Ovaj festival je za kratko vreme okupio velikane domaće rok scene na najposećenijoj turističkoj destinaciji u Srbiji, a headlineri ovogodišnjeg izdanja su Hladno Pivo, Goblini i Rundek Cargo Trio.

 

HillsUP: Hladno Pivo

 

Pored Hladnog piva koje ove godine otvara festival, publika će imati priliku da čuje i Darka Rundeka koji odavno nije nastupao u ovom delu Srbije kao i posebnu ekskluzivu u vidu čuvenog sastava Beogradski Sindikat koji se retko okuplja ali su ovaj put napravili izuzetak pa će svoje rime ove godine uživo podeliti sa posetiocima HillsUP festivala.

Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja roka privući i nastupi Električnog orgazma, Divljih jagoda, Del Arno Benda, Goblina, Ritma nereda i mnogih drugih.

 

HillsUP: Goblini

Organizatori neće ostaviti uskraćene ni ljubitelje elektronske muzike za dobar provod na Zlatiboru za vreme festivala pa će tako u okviru bine „Haos u šumi“ nastupiti najpoznatija imena domaće DJ scene.

Pored bogatog muzičkog dela programa, u sklopu festivala biće organizovan turnir u basketu „Kraljevi planine“, turnir u paintballu kao i trka u planinarskom orijentiringu i brojni drugi adrenalinski sadržaji na lokacijama u blizini samog festivalskog prostora.

 

HillsUP: Rundek Cargo Trio


HillsUp podržava i promoviše talentovane i mlade pa je u toku glasanje za demo bendove koji će imati priliku da se pojave na festivalu i nastupe kao predgrupe najpopularnijim imenima domaće rok scene. Od velikog broja prijavljenih u užem izboru je trenutno 23 benda za koje se trenutno glasa na zvaničnoj FB stranici festivala. Zanimljivo je pomenuti i da su u konkurenciji bendovi iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ono što će svakako najviše zanimati sve koji planiraju da dođu na festival je i cena karte koja trenutno iznosi 1.000 dinara ukupno za sva tri dana i po ovoj ceni se do 1.maja može kupiti u svim WinWin radnjama širom zemlje. 

Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodisnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu sa sredinu jula meseca!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :