Barutana klub Beograd

HiddenBG x FAM: Dve gradske ekipe na velikoj žurci u Barutani ove subote

Datum objave:11.09.2018

Pročitano:2138 puta

Datum održavanja: 15.09.2018

Barutana i Headroom ove subote 15. 09.  pripremaju svojim posetiocima veliku žurku pod vedrim nebom, na dva stejdža, uz dve gradske ekipe: F.A.M. i HiddenBG.


Na velikoj bini Barutane će nastupiti F.A.M. di-džejevi sa selekcijom najboljih svetskih trep traka, a predstaviće i novitete sa lokalne scene. Enzzy, XoXo i $meng novi talas srpskog repa miksuju sa najvećim hitovima današnjice, uz gotovo obavezne MC nastupe.
Između Kalemegdanskih zidina, na drugom stejdžu – Headroom-u, HiddenBg di-džejevi biraće plesnu elektronsku muziku koju će pratiti video radovi na posebno napravljenoj scenografiji. Za pultom će se smenjivati Sumatran, MikailTheGreat, Memet i Vojkan Bećir, uz odabir house pesama kojih su željni u drugim klubovima.

 


HiddenBg je kolektiv koji nas je gostio uz mikrohouse koliko i punk, a trepom su započeli prijateljstvo sa još mlađim gradskim kolektivom po imenu F.A.M. Ovom žurkom nastavljaju saradnju sa srodnim lokalnim ekipama, kao što je to bio slučaj sa Kišobranom uz čiju pomoć je iz Njujorka doveden elektonski izvođač Photay. Kultne su #HiddenBG žurke u famoznoj kući nedaleko od centra, a jasno je da su podjednako dobre one organizovane u klubovima kao što su Drugstore, Šećer ili KC Lab.


Žurka će početi u 23h, a ulaznice se kupuju na ulazu po ceni od 500 dinara.


Kultne su #HiddenBG žurke u famoznoj kući nedaleko od centra, a jasno je da su podjednako dobre one organizovane u klubovima kao što su Drugstore, Šećer ili KC Lab.
HiddenBg je kolektiv koji nas je gostio uz mikrohouse koliko i punk, a trepom su započeli prijateljstvo sa još mlađim gradskim kolektivom po imenu F.A.M!

 U Barutanu dolaze FAM didžejevi sa selekcijom najboljih svetskih trep traka, a predstaviće nam i šta lokalna scena nudi. Enzzy, Xxo i $meng novi talas srpskog repa seku najvećim hitovima današnjice, uz gotovo obavezne MC nastupe. Na njihovim žurkama broj posetilaca je četvorocifren i deluju kao nezaustavljiva sila gradske scene.

Između Kalemegdanskih zidina u prostoru nazvanom Headroom, HiddenBg DJs biraće plesnu elektronsku muziku koju će, kao što je postalo podrazumevano, pratiti video radovi na za tu priliku posebno napravljenoj scenografiji. Sumatran, MikailTheGreat, Memet i Vojkan Bećir, sada već uigrani, smenjivaće se za pultom uz odabir house pesama kojih su željni u drugim klubovima.

HiddenBG ovom žurkom nastavlja saradnju sa srodnim lokalnim ekipama, kao što je to bio slučaj sa Kišobranom uz čiju pomoć je iz Njujorka doveden elektonski izvođač Photay. Slična koprodukcija planirana je i za predstojeću zimsku sezonu.

 Zbog velike gužve koja se očekuje ove subote, biće omogućen prioritetni ulaz članovima grupe oko koje smo inicijalno okupljeni. Učlanite se u HiddenBG pravovremeno, a zapratite i www.instagram.com/wearehiddenbg gde će uskoro deliti besplatne karte!

Klubovi Barutana i Headroom se nalaze na Kalemegdanu (Donji grad). Žurka će početi u 23h, a ulaznice se kupuju na ulazu po ceni od 500 dinara!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :