Hibrid predstavlja: Šum na Dusi (Ambient Journey)

Datum objave:24.12.2017

Pročitano:1108 puta

Hibrid  predstavlja novi video edit za jednu od svojih starijih pjesama, Šum na Duši. Verzija pjesme "Ambient Journey" vodi nas na atmosferično putovanje zvukovima, kombinovanih semplovima indijanskih instrumenata i sevdalinke "Što te nema", uz kratke stihove posvećene besmislu.

 

Hibrid

Foto: Nikola Blagojević


“Šum na duši je pjesma na kojoj sam davno počeo raditi i tek tokom ovog ljeta sam završio originalnu i «ambient journey» verziju koja mi se posebno svidjela te sam odlučio da je predstavim uz video edit. Bilo je zanimnjivo kombinovati različite zvukove, a posebno semplirati dijelove sevdaha zajedno sa indijanskom muzikom, koju jako volim.”, rekao je Hibrid.


Također, pjesmu je moguće besplatno preuzeti na linku: https://soundcloud.com/hibrid/hibrid-sum-na-dusi-ambient-journey


Šum na Duši je izdat za švicarsku etiketu Inyan Music u dvije verzije (Original mix i Ambient Jouney), te uz remixe PHCK (All Day I Dream), Mario Neha i Luigi Gori.

Nakon izdavanja svog prvog albuma, Izgubljeni, Hibrid je prije par dana uvršeten u TOP 10 novih izvođača na listi internacionalnog portala, Europavox, što predstavlja odličan uspjeh za njegovu muziku i dokazuje unikatnost njegovog zvuka.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :