"Heroj" nova pesma benda "Ničim Izazvan"

Datum objave:29.04.2020

Pročitano:1298 puta

Lokacija: Beograd

Bend „Ničim izazvan" i za vreme vanrednog stanja nije prestao da radi, pa je pred publikom nova pesma „Heroj" koja je ovekovečena i vrlo originalnim spotom. Mada smo od njih navikli na spotove po najvišim produkcijskim standardima, članovi benda su ovaj put bili veoma kreativni i na duhovit način iskoristili sve popularniji vid komuniciranja sa publikom preko društvenih mreža. Spot je snimljen u formi „Instangram Lajva" sa veoma interesantnim i zabavnim kadrovima, koji su ovu veselu pesmu dodatno začinili.

 Iako je pesma nastala još krajem prošle godine, potpuno odgovara sadašnjem trenutku i kao da je čekala da sada bude puštena u etar. „Pesma "Heroj" govori o svim onim herojima koji uspevaju ili barem pokušavaju da ostanu normalni u ovim ludim vremenima, samo da ne dođu do "ludila prazne glave" rekao je Bojan Gluvajić, autor teksta i muzike, a članovi benda preporučuju da je spot najbolje gledati na mobilnim uređajima, jer je urađen u vertikalnom formatu.

Bend je novi spot objavio upravo u vreme kada je trebalo da održe svoj najveći i najlepši koncert. Pesme benda "Ničim izazvan" su svakako zaraznije i dugotrajnije od koronavirusa, tako da će se sa svojom publikom družiti i za strpljenje nagraditi odličnom muzikom na koncertu koji će biti održan 6. novembra u Kombank dvorani.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :