HERNAN CATTANEO: Zbog ogromnog interesovanja događaj se seli u Hangar kod Luke Beograd!

Datum objave:19.02.2015

Pročitano:4542 puta

Datum održavanja: 27.02.2015

Usled prevelikog interesovanja za nastup Ernana Katanja, organizator je odlučio da ovaj događaj preseli u prostor koji će bolje odgovoriti na zahteve brojne publike, pa će tako umesto u Depo Magacinu, Katanjo svoj nastup imati u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3.
 

Hernan Cattaneo | Photo by Annalisa Bruno

Hernan Cattaneo | Photo by Annalisa Bruno

 

Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) jedan je od omiljenih DJ-eva stanovnika naše prestonice. Svaki njegov gig Beograđani dugo pamte i prepričavaju, a za ovaj nastup uvek se traži karta više. Ponovnu priliku da uživaju u Katanjovom neverovatnom performansu, naši sugrađani imaće u petak, 27. februara u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.

 

Ulaznice za ovaj nastup još uvek su u prodaji po ceni od 1.200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan. Ova cena biće aktuelna sve do utorka, 24. februara, kada će ulaznice poskupeti. U ponudi su i VIP ulaznice po ceni od 1.900 dinara, a kupci VIP ulaznice imaće bolji pogled na binu sa izdignute platforme, dok će ova zona raspolagati posebnim šankom, garderobom i toaletima, kao i sedećim mestima za one koji se umore od đuskanja. Broj VIP mesta je ograničen pa organizatori apeluju da što pre nabavite svoju VIP kartu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :