Devet 2020

Hernan Cattaneo - Sa open-aira sleteo pravo u Magacin

Datum objave:26.05.2008

Pročitano:3019 puta

By:Gorana Romčević

Dolazak argentinskog superstara Hernana Cattanea svaki put pobudi veliku pažnju među publikom. Ovog puta, žurka je s Kališa premeštena u klub Magacin.
 
Neprikosnoveni Hernan je objasnio zašto je toliko popularan na ovim prostorima! Fenomenalan izbor stvari, energičan ritam, kombinacija proggy, tech, deep, tribal momenata i nepresušna energija koja nijednog trenutka nije smanjila intenzitet, opravdala je očekivanja ovdašnje publike! Spoj mnoštva novih trackova uz nekoliko starih hitova pri kraju žurke pokazalo se kao dobitna kombinacija! Savršeni četvorosatni set, iskusan mix i neverovatan vibe među posetiocima opravdali su njegovu reputaciju! 

Nastup progressive maga je pravo osveženje posle gigova raznih izvođača u kojima je prioritet ispratiti trendove bez mnogo smisla za koncept i atmosferu! Hernan, dosledan svom stilu, razneo je Magacin i brojnu publiku kojoj, uprkos paklenoj gužvi, ni u 5am nije bilo dosta!
 
Utisci publike bili su, uglavnom, usmereni na oduševljenje muzikom i fantastičnom atmosferom, uprkos strašnoj vrućini i gužvi, kapanju sa ventilacionih cevi i previsokim cenama pića. Enterijer kluba, veliki dancefloor sa džinovskim ogledalima iza šanka koji se nastavlja u izdignuti deo sa separeima, bio je prijatno iznenađenje za mnoge koji su se u Magacinu našli prvi put i propraćen je pozitvnim komentarima.
 
Zamerke su, najčešće, usmerene na preveliki broj ljudi na nedovoljno velikom prostoru.  Jedan od komentara je i da su "vrućina i gužva na žurci postali standard u Beogradu", o čemu se može napraviti čitav traktat.
 
Zvanični after održan je u punom Mamolu, u kom su beogradski DJ-evi Bokee i Marko Vuković uz brojne proggy hitove nastavili odličan provod sa najizdržljivijima.
 
 
 
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :