HERNAN CATTANEO: Omiljeni argentinski DJ ponovo u Beogradu!

Datum objave:21.01.2015

Pročitano:5738 puta

Datum održavanja: 27.02.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Čuveni argentinski DJ i ljubimac domaće publike, Hernan Cattaneo, ponovo će biti gost Beograda u petak, 27. februara, kada će nastupiti u beogradskom Depo Magacinu na adresi Travnička 3 uz domaću DJ podršku u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar.
 

HERNAN CATTANEO | photo by Annalisa Bruno

HERNAN CATTANEO | photo by Annalisa Bruno

 

Argentinskog DJ maga teško je opisati kroz jednu reč, osim možda – maestro. Hernan Cattaneo (Ernan Katanjo) svoju karijeru počinje u rodnom Buenos Airesu krajem osamdesetih godina kada prvi put otkriva house muziku. Frankie Knuckles i ostatak rane house scene uticali su na formiranje njegovog sasvim autentičnog stila. Katanjo je bio inspirisan različitim uticajima kasnih 80ih, između ostalih i bendovima Depeche Mode i New Order, a ovaj široj dijapazon interesovanja konačno mu je doneo rezidenturu u čuvenom argentinskom klubu Clubland. Baš na tom mesto imao je priliku da se druži sa velikim DJ imenima tadašnje scene, kao što su John Digweed, Sasha i Paul Oakenfold. Prijateljstvo sa Oakenfoldom rezultiralo je pozivom da se Katanjo priključi prestižnoj etiketi Perfecto Records, što je bila prekretnica u karijeri talentovanog argentinca. Od tog trenutka, Katanjo je nastupao na svim prestižnih mestima DJ kulture – od klubova Pacha, Amnesia i Fabric, pa sve do festivala kao što su Burning Man, Tomorrowland i Coachella. Dve godine za redom, Katanjovo ime našlo se u Top 10 zvanične liste “Top 100 DJs” prestižnog DJ Mag-a, a razlog za ova priznanja, osim besprekornih DJ setova, jeste i Katanjov neverovatan live preformans koji će Beograđani ponovo imati prilike da vide u petak, 27. februara u Depo Magacinu na adresi Travnička 3. Domaća DJ podrška u sastavu Lea Dobričić & Kristijan Molnar upotpuniće lajnap navažnijeg DJ događaja od početka 2015. godine.

Prvi kontigent promo ulaznica već je rasprodat, ali ulaznice su i dalje u prodaji po regularnoj ceni od 900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Tickets, kao i u svim knjižarama Vulkan.


vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Maza
22.01.2015 16:46
Nisu selje, nego normalni ljudi, kojima se ne krive vilice. JA volim i jedva čekam
mah
22.01.2015 16:43
ma to je nebuloza, nit je haus, nit je ... sta je .... dobro za selje je vrh


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :