Heineken predstavlja TV reklamu SPEKTRA sa Danijelom Krejgom u ulozi Džejmsa Bonda

Datum objave:07.10.2015

Pročitano:6024 puta

By:Emina Ferizović

TV reklama sa Danijelom Krejgom u ulozi Džejmsa Bonda i jedna od najuzbudljivijih digitalnih avantura na svetu, koja će rezultovati prvim selfijem slikanim iz svemira, deo su globalne kampanje koju je pokrenuo Heineken®. Kampanja „Spektra“ biće najveća globalna marketinška platforma koju je brend pokrenuo ove godine i pratiće 24. film o Džejmsu Bondu. Najnovija Bond avantura u produkciji kompanije EON Productions Alberta R. Brokolija, studija MGM i Sony Pictures Entertainment biće premijerno prikazana u Velikoj Britaniji 26. oktobra, dok će je publika u našoj zemlji premijerno gledati 5. novembra.

 

Heineken predstavlja TV reklamu SPEKTRA sa Danijelom Krejgom u ulozi Džejmsa Bonda

Heineken® je jedini partner filma Spektra koji je snimio TV reklamu u kojoj glumi Danijel Krejg, a prvi će je videti Facebook fanovi, dok će 24 sata kasnije biti prikazana na televizijama i u bioskopima širom sveta. Pored TV reklame započinje i projekat nazvan „Spajfi“ (Spyfie) u kome će Heineken® još jednom pomeriti granice moderne tehnologije slikajući prvi selfi iz svemira.

„S obzirom da partnerstvo sa filmovima o Džejmsu Bondu traje već 18 godina i kampanja „Spektra“ inspirisana je načinom na koji su snimljeni filmovi o Bondu. Verujemo da će aktivnosti koje smo pripremili biti veoma uzbuljive i doneti novo iskustvo svim fanovima filma“, rekla je Sofija Eftimovski Božović, brend menadžerka Heineken®-a i dodala: „Danijel Krejg u TV reklami i projekat „Spyfie“ doprineće tome da se fanovi zaista osećaju kao deo uzbudljivog sveta Džejmsa Bonda.“

 Projekat „Spyfie“ pokrenut je u saradnji sa timom „Urthecast“ kako bi se snimila ultra HD fotografija kamerom koja je postavljena na satelit Deimos koji je u orbiti na 600 km iznad Zemlje. Koristeći prenosnu tehnologiju Heineken® će organizovati slikanje selfija za učesnike koji će biti izabrani putem različitih promotivnih aktivnosti. Heinken® tim povodom poziva sve fanove filma o čuvenom agentu da izaberu stvari koje bi sa sobom poneli u misiju poput Bondove i fotografiju tih stvari postave na svoj Instagram profil ili Facebook profil kompanije Heineken® (facebook.com/heineken) sa hash-tagovima #spyfie i #RS. Autor fotografije sa najinteresantnijim izborom špijunske opreme biće nagrađen učešćem u Spyfie događaju u Las Vegasu (SAD).

Heineken® saradnja sa franšizom filmova o Džejmsu Bondu započela je još 1997. godine na filmu „Sutra ne umire nikad“, a Spektra je sedmi film zaredom na kome je realizovana saradnja. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :