Heaven Upside Down: Marilyn Manson predstavlja novi album

Datum objave:12.10.2017

Pročitano:1081 puta

Dve godine nakon objavljivanja, za mnoge iznenađujuće zrelog goth – metal albuma, “The Pale Emperor“, Marilyn Mason je tu sa novim albumom!


Na novom albumu, Marilyn je obradio puno tema između kojih se definitivno izdvajaju nasilje, seks, politika, ali i romantika. U pesmi “KILL4ME“, Manson traži od svojih fanova da mu se brutalno zavetuju na vernost, dok pesmom “SAY10“, koju krasi interesantni trap instrumental, zalazi u nove muzičke pravce sa stavom “ja sam legenda, nisam basna“.

 


Bend koji je radio na novom albumu “Heaven Upside Down“ čine kompozitor filmske muzike Tyler Bates koji svira gitaru i klavijature, zatim bivši bubnjar benda The Dillinger Escape Plan Gil Sharone, kao i basista Twiggy Ramirez, koji nije svirao na prošlom izdanju “The Pale Emperor“. Marilyn Manson poverio je produkciju, miks i master albuma već pomenutom saradniku Tyleru Batesu, dok je sam bio zadužen za tekstove pesama.


Tokom snimanja desetog studijskog izdanja preminuo je Mansonov otac – Hugh Warner, koji je postao glavna inspiracija, a pesma koja zatvara album “Saturnalia“ je posvećena upravo njemu.


Manson je trenutno povređen usled pada jednog dela metalne konstrukcije na njega, tokom Hammerstein Ballroom koncerta u Njujorku, te je bio primoran da nekoliko narednih koncerata odloži do daljnjeg.
Album “Heaven Upside Down“ je u Srbiji dostupan preko servisa Deezer i Google Play - https://umrs.lnk.to/marilynmansonHUD
Preuzmi presskit


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :