Heads Up warm up party - Petak, 30.12.2011. Compressor, NS

Datum objave:27.12.2011

Pročitano:2953 puta

By:Marijan Rašković

Veliki party "Heads Up warm up party" odrzace se u petak 30.12.2011. u klubu Kompresor. U goste vam dovodimo dj-eve iz Beograda i Svajcarske koji su svojom produkcijom i setovima dokazali da im je mesto na vrhu, kako domace tako i strane klubske scene. oba dela kluba bice ispunjena pozitivnim ritmovima i energijom iz setova izvodjaca.


U main room-u bice zastupljen progresivan zvuk gde nastupaju: Jericho Ismael, Tony Brown, Cavin Viviano i Jelly For The Babies, dok u Vip room-u vas ocekuju malo tvrdji setovi deep-tech-a i tech-house-a isprepleteni techno zvukom gde nastupaju: Ilija Manditch, Daniel Fritz, Bessu De Locco, Tom Cues i Novak. Tony Brown (Procon Records/ Rich & Glorious/ Rivera Records/Synthetic Productions Studio) DJ i producent iz Svajcarske, poreklom sa nasih prostora. Osnivac nekoliko izdavackih kuca koje predstavljaju desetine mladih producenata, i nekoliko jakih svetskih imena.

Njegova diskografija je suvise obimna da bi cela stala ovde, a ono sto je nama najzanimljivije da, 2011 pocinje saradnju sa nasim obnovljenim sastavom "Moby Dick", sa kojim priprema drugaciji zvuk od onog na kojeg smo mi navikli predhodnih godina.

Ovaj event podstice razvoj urbane kulture kao i afirmaciju mladih ljudi za elektronskim zvukom.

Ulaznice za ovaj event su po ceni od 200 din i mogu se kupiti na ulazu kluba.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :