Barutana klub Beograd

HAPPY WEEK: Festival budućnosti Serbia Wonderland najavljuje nedelju popusta

Datum objave:18.06.2015

Pročitano:4726 puta

Najveća zvezda ovogodišnjeg festival je Paul Van Dyk, DJ zvezda i producenat iz Berlina, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga. Pored njega imacemo priliku da ugostimo Orjan Nilsen-a I Marlo-a, koji nam dolaze iz svetske izdavačke kuće “Armada Music”. Tu je i Dannic , čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom te godine.

“Ove godine očekuje vas pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvo performera i specijalnih efekata na Kalemegdanskoj tvrdjavi, najlepšoj lokaciji u gradu. Festival će doživeti potpuno novu dimenziju koje će posetioce ostaviti bez daha. Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci.” poručuju organizatori.

 

HAPPY WEEK: Festival budućnosti Serbia Wonderland najavljuje nedelju popusta

 

Ostalo je nešto više od petnaest dana do dugo očekivanog Serbia Wonderland festivala koji će se održati na potpuno novoj lokaciji - terenima K.K. Partizan, u okviru velikog Kalemegdan Summer festival uz podršku Heinekena. Pored dvodnevnih ulaznica od 2300 rsd, organizatori su izbacili i jednodnevne ulaznice, po ceni od 1800rsd za 2.jul I 1500rsd za 3.jul.

 

Kako bi obradovali sve fanove koji još nisu uspeli da dodju do svoih karata organizatori su najavili “Srećnu nedelju” u kojoj će svi koji dodju u narednih sedam dana, od srede 17. juna do srede 24. Juna, moći da kupe kartu za oba dana festivala po ceni od 2000rsd. I ne samo to, u koliko društvo kupi 3 ulaznice, 1 dobija gratis (3+1akcija). .Akcija isključivo važi u prostorijama Jungle Tribea, Gospodar Jevremova 49, Beograd.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :