Barutana klub Beograd

HAPPY PEOPLE presents SERIOUS FUN

Datum objave:25.02.2020

Pročitano:1907 puta

Datum održavanja: 28.02.2020

Lokacija: Beograd

SeRiOuS FuN w/
Adam Collins | sam.Luda | Lale
=============================
28/02/23:59h
@bar25th
Dunavski kej - 25. maj

 

Adam Collins [Euphoria Records / NYC]:

Producent i dj iz New York-a, osnivač jedne od legendarne muzicke plesne etikete Euphoria Records. Od 1996 nastupa pod imenom projekta OMNI A.M. koji je bio prepoznat od strane magazina URB, Muzik i XLR8R, i koji je ubrzo stekao svoje kultne pratioce. Od tada Adam i njegov Dj kolektiv House on Mute su rado viđeni gosti širom naše planete, u klubovima i festivalima kao Output, Space Ibiza, Mysteryland USA, Club Der Visionaere, i od skora i nastup na legendarnom festivalu Burning man.

 


sam.Luda:

Samir Mutapcic, poznatiji kao sam.Luda, rodjen 1988. godine u Novoj Varosi, vec kao petnaestogodisnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlucuje da pokrene svoju DJ karijeru 2013e godine. Na klupskoj sceni Srbije prisutan je sedam godina i za taj period puštao je u kultnim andergraund klubovima Beograda, ali i na festivalima u zemlji i regionu. Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlaci razlicite podzanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odisu energijom koja ne ostavlja prostor nicemu drugom do djuskanju. Svirao je sa imenima kao öto su Rick Sanders, Zlatnichi, C-More, Petar Cvetkovic, Luka Vukovic & Ivan Radojevic, Predrag Janus, Alen Milivojevic, Goya, Battric & MIVU i mnogim drugim. Zbog svoje nezaustavljive energije, poznat je i po maratonskim afterima.
=============================

Lale [Happy People / BG]:

DJ, promoter i producent Aleksandar Pavić a.k.a DJ Lale, spada u onu grupu ljudi bez kojih se srpska elektronska scena nikako ne bi mogla zamisliti. Stil koji forsira u svojim setovima je engleski tech-house, sa primesama chicago funka, progressive, tribal i deep house-a.

Jedan od osnivača kolektiva Happy People i pionira elektronske muzike u Srbiji, voli da praktikuje dugu vožnju, toliko dugu da je najidealnije rešenje "rezervisati" ga ne samo za party nego i za par aftera do kraja vikenda. Iscrpljujuće za bilo koga drugog, ali ne i Laleta, koji tvrdi da "baterije puni na ludi akumulator." Uvek u "petoj brzini" što se smišljanja provoda tiče, on neprestano iznenađuje svežim planovima i destinacijama za što kvalitetnije partijanje.


Tickets / Karte:
BEFORE 05h - 200 din.
AFTER 05h do 12h - 400 din.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :