Barutana klub Beograd

Happy People: Dve decenije nisu mala stvar, obećavamo pravi šou!

Datum objave:05.02.2014

Pročitano:4138 puta

Datum održavanja: 07.02.2014

Lokacija: Klub The Tube, Beograd

Pioniri domaće DJ scene, organizacija “Happy people”, najavljuju veoma dinamičnu žurku u petak (7. februar), kada će uz specijalnog gosta, “kuma” tek-haus zvuka Edija Ričardsa, proslaviti 20 godina rada.

Eddy

“Happy people” se smatraju rodonačelnicima tek-haus zvuka na našim prostorima, pa ne čudi što im je specijlani gost Edi Ričards, jedan od ljudi koji na svetskom nivou osmilsio ovaj pravac.

- Sad kad se osvrnem i ne izgleda tako davno, ali prošlo je punih 20 godina. Od samog početka naše scene, preko raznih žurki u hangarima, kultnoj Industriji, pa sve do danas, dosta toga smo proživeli i doživeli. Sve to ćemo zaokružuti u petak, sa našim prijateljem Edijem Ričardsom, tako da očekujemo zaista dinamičnu I veselu žurku. Dve decenije nisu mala stvar, obećavamo pravi šou - najavljuje DJ Lale, alfa i omega HP-a.Dan kasnije (subota, 8. februar) je novi “Tube neon parti”, žurka koja je pravljena po uzoru na serijal Neon night DJ Solomuna na Ibici. Kako je moto žurke “Dress2Glow”, gosti kluba bi trebalo da obuku svetle boje koje će posebno “drečati” na blek lajtu. Ovaj svetlucav parti režiraju mlade domaće DJ snage - dvojac Zwein, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov. Sledećeg petka (14. februar) je velika St Valentine's Day žurka, na kojoj će nastupiti jedan od najkvalitetnijih disk džokeja iz BIH – Feđa Knajdlm, dok je u subotu (15. februar) Groove Control parti u režiji Gorana Starčevića i Groovymana. Karte za rođendan organizacije Happy people koštaju 300 do, a 500 dinara nakon ponoći, dok je ulaz na sve ostale žurke slobodan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :