HAOS U ŠUMI: Techno spektakl na HillsUP festivalu na Zlatiboru

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:5966 puta

Datum održavanja: 15.07.2016 - 17.07.2016

Lokacija: Zlatibor

Treći HillsUP muzički festival održaće se od 15. do 17. jula na Zlatiboru. Ove godine će postojati dva stejdža, “Main Stage” će kao i predhodnih godina ugostiti najpoznatija imena rok i hip-hop scene, dok će na “Haos u Šumi” bini uz tehno zvuke i poseban vizuelni doživljaj posetioci uživati do ranih jutarnih časova. 

 

HillsUP: Haos u Šumi - Lea Dobričić


Zvezda drugog dana Haosa u Šumi je Lea Dobričić. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva interakciju, intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Pored nje, rezidenti Samo Tvrdo i Rave Saver žurki Phill & Dansmore i Kent Explain će svojim specifičnim live nastupom trećeg dana zasigurno razdrmati publiku. Tagođe, energiju svojih setova di-džej dvojci Wise D & Kobe, Calavera & Manya i Luka Vuković b2b Ivan Radojević ove godine podeliće sa posetiocima HillsUP festivala.

 

HillsUP: Haos u Šumi - Phill & Dansmore


Pored ovih imena nesumnjivo je da će veliki broj ljubitelja tehna i house muzike privući i nastupi Oyshe, Phunkmoda i DJ Munje kao i Girl Panica, Peter Portmana, Une Andree, Dumanye, Lene GLISH i mnogih drugih. Organizatori nisu zaboravili ni ljubitelje Progressive House I EDM zvuka. Oni će imati priliku da uživaju u nastupima Oakicha, Alexa & Moraxa, Pete Hursta kao i Loud ekipe na dnevnoj žurci drugog dana festivala.

 

HillsUP: Haos u Šumi - Kent Explain


HillsUp I Haos podržavaju i promovišu talentovane i mlade pa je u toku konkurs za neafirmisane DJ-eve koji će imati priliku da nastupe na festivalu. Do sada je stigao veliki broj prijava a rok za prijave je 25. maj. Više detalja o konkursu se može naći na Facebook stranici Haos u Šumi ili na sajtu www.hillsup.org.

 

HillsUP: Haos u Šumi - Ivan Radojević i Luka Vuković


Pored stejdža Haos u Šumi, na “Main Stage” dolaze: HLADNO PIVO, GOBLINI, DARKO RUNDEK, BEOGRADSKI SINDIKAT, ELEKTRIČNI ORGAZAM, RITAM NEREDA, DEL ARNO BEND i mnogi drugi. Organizatori napominju da brojna iznenađenja tek slede kao i to da objavljeni spisak izvođača nije još uvek i konačan i uz ovogodisnji motiv festivala #nemojnikadbitidole pozivaju sve ljubitelje dobre muzike i uživanja u prirodnom ambijentu da u svojim kalendarima Zlatibor rezervišu sa sredinu jula meseca i da nam se pridruže da zajedno pravimo #haosušumi.

 

HillsUP: Haos u Šumi - Calavera i Manya


Obavezna napomena je da su organizatori omladinska udruženja koja se između ostalog bave i zaštitom životne sredine tako da će se svakako postarati da celokupan događaj prođe uz poštovanje ekoloških principa i odgovornog odnosa prema životnoj sredini! Sve karte po ceni od 1.000 dinara su rasprodate i u ovoj fazi, po ceni od 1.500 dinara za sva tri festivalska dana i obe bine može se kupiti putem sajta festivala ili u svim Win Win radnjama u zemlji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :