Hangar tesan za Džona Digvida, seli se u Belexpocentar!

Datum objave:31.03.2016

Pročitano:5953 puta

Datum održavanja: 08.04.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Belexpocentar

Usled velikog interesovanja za jednu od najvećih žurki ovog proleća, nastup Džona Digvida koji je prvobitno trebalo da se desi u Hangaru kod Luke Beograd, premešta se u Belexpocentar! 

 

Džon Digvid

 

Podsećamo – Digvid u Beograd stiže u petak 8. aprila, kada će nastupiti uz kolegu Gaj Džeja i domaću podršku u sastavu Marko Nastić & Bokee. Aktuelna cena promo ulaznice za ovaj događaj iznosi 1.000 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1.500 dinara, a vlasnici VIP karata moći će da uživaju u komforu posebnog ulaza, garderobe, šankova, toaleta i mesta za sedenje u VIP zoni.

 

Prostor će biti organizovan na potpuno nov način, u obliku jedinstvene arene, a uz vizuelne efekte i ozvučenje poslednje generacije, ovaj događaj će definitivno biti tema za prepričavanje! Aktuelna cena ulaznica na snazi je do ponedeljka, kada se očekuje poskupljenje i zato požurite i nabavite svoju kartu na vreme.


Džon Digvid je definitivno jedan od najpopularnijih di-džejeva na svetu, a klaberima širom sveta već dve decenije poznat je po svojim eksplozivnim di-džej setovima na koje niko nije imun. U svojim setovima Džon kombinuje različite stilove, od progressive hausa, tehna i tek hausa pa sve do minimala. Kao osnivač izdavačke kuće i agencije pod imenom “Bedrock”, do sada je sarađivao sa brojnim svetski poznatim di-džejevima i producentima, a neki od njih su Hernan Kataneo, DJ Sneak, Kristijan Varela, Marko Bejli i Gaj Džej, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu.


Gaj je jedan od najsofisticiranijih i “najemotivnijih” producenata na današnjoj elektronskoj sceni, a ovaj momak poreklom iz Izraela, počeo je da producira kada je imao 14 godina. Kako sam kaže, odrastao je uz izdanja sa “Bedrock” etikete pa mu je zato saradnja sa Digvidom bila kao ostvarenje sna, a kreirao je i svoju etiketu “Lost & Found”, kao sub-label u okviru Digvidovog labela. Domaća podrška ovom atraktivnom lajnapu biće dve domaće di-džej zvezde – Marko Nastić i Bokee.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :