Halloween X: The Night Of The Walking Dead

Datum objave:05.10.2017

Pročitano:4603 puta

Datum održavanja: 04.11.2017

Lokacija: Hangar Luka Beograd

“Živimo u ukradenom vremenu. Svaki minut našeg života je minut vremena ukradenog od njih. Vidite ih tamo negde i znate da kada umremo postajemo oni. Mislite da živimo sakriveni iza zidova, barikada i bodljikavih žica da bi se sakrili od mrtvih, mrtvih koji hodaju. Zar ne razumete? Mi smo ti mrtvi koji hodaju.”


Go2 u saradnji sa televizijom FOX, s’ ponosom vas pozivaju na jubilarni, deseti Halloween maskenbal. Sa temom jedne od najpopularnijih serija o zombijima, “The Walking Dead”, Go2 želi i ove godine da vas oduševi fantastičnom scenografijom, brojnim aktivacijama za vas neustrašive posetioce, pažljivo biranim line up – om najtraženijih DJ – eva beogradske muzičke scene, u subotu 04.11.2017. u Hangaru kod Luke Beograd.

 

Go2 Halloween


Halloween je autentična žurka, koja sada, uoči Noći Veštica, već deset godina okuplja 1500 do 3000 kostimiranih kreativaca, koji jednom godišnje puste mašti na volju i stave (ili skinu) svoje maske premijerno u okviru ovog događaja. Za ovih deset godina imali ste prilike da čujete brojne DJ-eve, što domaće što strane, u prostorima kao što su Guarnerius, KPGT, zgrada Geozavoda, Depo magacin, Dom Omladine Beograd, BelExpo centar, Mikser House, kao i prošle godine u klubovima Drugstore Beograd i Fabrika. 2011.

 

Go2 odlučuje da dodatno “začini” samu žurku tematikama koje su još više dočaravale originalni duh koji nosi sama Noć Veštica i vizualizacija iste. Mogli ste da doživite da se pretvorite u vampire u okviru istoimene žurke “Vampiri” i “Resident Evil”, plivate u lokvama krvi na “Krvavoj suboti”, lutate “Šumom Straha”, izaberete vaš greh na “7 smrtnih grehova” i prošle godine odlučite kom krugu pripadate, da li u Raju, Paklu ili ipak Čisilištu, na predskazanju Danteove “Božanstvne Komedije”.
Ono je oduvek bio cilj organizatora Halloween žurke je da što bolje predstave njihovu viziju određene teme upečatljivom scenografijom, te su ove godine odlučili da se za jubilarni rođendan udruže sa FOX kanalom i pozovu vas da se priključite najvećoj žurki zombija u Hangaru u Beogradu.


Karte po pretrodajnoj ceni od 690RSD i 1190RSD za VIP sektor možete nabaviti na svim Eventim, DD tickets i Gigstix prodajnim mestima.

 

Na kraju ostaje samo da razmišlite čega se više plašite - smrti ili povorke hodajućih mrtvaka?


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :