Halloween BombOn! specijal w/ Trifun x Ivan Belosevac

Datum objave:31.10.2018

Pročitano:1874 puta

Datum održavanja: 02.11.2018

Ovog petka 2. novembra nas u klubu Dot (Francuska 6) očekuje Halloween specijal BombOn! žurke, u okviru kojeg će nastupiti gosti – haus dvojac koji čine Aleksandar Trifunović Trifun, beogradski di-džej, muzički producent i audio-vizuelni umetnik i Ivan Beloševac, pevač jedinstvenog vokala i stila.

 

 

Domaćini su BKO i Bege Fank, koji tradicionalno, svakog petka, predstavljaju najbolje od plesne muzike – dinamični miks najvećih savremenih hitova i klasika svetskih podijuma.


Nakon velikog uspeha prošlogodišnjeg debi singla „Novi dan“ i pesme „Sve što imam“, ovaj dvojac je pre nekoliko dana objavio numeru „Vodi me“ koju će premijerno izvesti u Dotu. Na repertoaru će se naći i ovogodišnji letnji hit „Danas samo bih ljubav“ gde će im se pridružiti talentovani reper Kendi, kao i singl „Trošimo pare“ koji će izvesti sa Mihailom Vujićem a.k.a. Mixom.

Ivan Beloševac, dvadesetdvogodišnji kantautor specifičnog vokala koga porede sa Chet Faker-om, The Weeknd-om i Brunom Marsom verovatno je jedini pevač mlađe generacije koji ima sve što je potrebno da u postane velika zvezda savremene domaće pop muzike.

Trifun je beogradskoj publici poznat kao frontmen bendova TLO i Sol, osnivač livestream koncepta Plugged_in i jedan od redovnih izvodjača na popularnim HiddenBG žurkama. Njegovi di-džej setovi su sofisticirana mešavina izvornog deep zvuka 80-ih i moderne andergraund elektronike, naglašavajućih umetnike koji su možda preskočili vas radar, kao i svoju autorsku muziku.


Fb event: www.facebook.com/events/277583156423549/ 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :