Hadži prodane duše: Prodali su dušu đavolu, ali dar za muziku ne!

Datum objave:29.10.2016

Pročitano:5463 puta

By:Milan B. Popović

Bend „Hadži prodane duše“ je osnovan 2009. Poreklom je iz (Titovog) Užica, svira garažni rok/alternativni rok. Za sedam godina postojanja bend je nastupao u više gradova po Srbiji ali i regionu. Neki od značajnijih nastupa koji su se izdvojili su: Belgrade Beer Fest 2011, Park Fest 2012 (Užice), polufinalisti Jelen Demo fest 2013 i 2015 (Banja Luka), Next Festival 2013, 2014 i 2015 (Užice), Lake Fest 2013 (Niksić, CG), finalisti Belegrade Demo Fest 2013, Beer Garden 2016, Kamp Fest 2016, otvaranje bašte KST 2016 i Zaječarska gitarijada 2016. godine.

 

Hadžiprodane duše


Pobeda na 50. Zaječarskoj gitarijadi ove godine je za bend velika odskočna daska, pa je otvorila put za neke nove planove i nove pobede. Priprema za snimanje albuma, koji su dobili kao nagradu je u toku, a ulazak u studio je planiran za novembar. Na albumu će se, pored pesama koje njihovi slušaoci već mogu čuti na internetu, pojaviti i četiri potpuno nove, uključujući i pesmu "Doktor" sa kojom su odneli pobedu na Gitarijadi. Na albumu će raditi jedna od najboljih muzičkih produkcija u zemlji.


Bend je do sada izbacio nekoliko singlova na sledećim linkovima:

 


 

Kao i tri spota, od kojih bismo izdvojili spot za pesmu "VoĐa" u kome su glumele mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike, filma i sporta kao što su Bora Đorđević, Žika Jelić, Radomir Antić, Sergej Trifunović, Dordje David i Mikica Vesnić, a možete ga pogledati ispod.

 

 

Kao i interaktivni spot za pesmu "Dodir Topline" izbačen u martu ove godine, u kome gledalac može da odabere kako će se radnja spota završiti:
 

 

Od značajnih nastupa koji predstoje sledi im "Koncert godine" u Novom sadu 10.12.2016.

 

Postavu benda čine: Vojislav Lazić - vokal/gitara, Milan Jevtović - bas, Vladimir Radović – gitara i Stefan Nedeljković – bubanj.
Dobri su ovi đavolje snalažljivi, elokventni, dosetljivi, inteligentni i muzikalni Užičani- Hadži prodane duše!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :