Guano Apes - Objavljen novi spot za singl „Oh What a Night“,

Datum objave:09.03.2011

Pročitano:4087 puta

By:Sagor Mešković

Alternativni nemački bend Guano Apes objavio je novi spot za singl „Oh What a Night“, prvi sa njihovog novog albuma „Bel Air“ koji će izaći početkom aprila. Spot sniman u Dubaiju, pokazuje popularnu liderku benda Sandru Nasić u novom, više ženstvenom izdanju, dok bend ostaje veran svom energičnom zvuku. U spotu dominiraju impresivni neboderi i topla klima, pa lokacija ujedno asocira na Los Anđeles koji je poslu¸io kao inspiracija za naslov novog albuma. Članovi benda kažu da su hteli spot da snimaju u toplim uslovima, a ne u „Berlinu ili Frankfurtu gde bi se smrzavali ceo dan na minus 15“.


 
Guano Apes nastupiće u Beogradskoj areni 10. aprila, dok je ograničeni broj od 3.000 ulaznica u prodaji po cenama od 1.990 dinara za parter i 2.500 dinara za tribine i fan pit. Ulaznice za ovaj koncert mogu se pronaći blagajni Beogradske arene, na info pultu iza glavnog ulaza u šoping centar Ušće, u Bilet centru u Kolarčevoj 6 (DKC), dvorani Doma sindikata u Beogradu, Gigstix prodavnici u novosadskom tržnom centru "Pariski magazin" ili online putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.rs.

Guano Apes na novoj turneji sviraju u postavi koja im je donela svetsku slavu, pa upečatljivi vokal energične Sandre Nasić na sceni ponovo prate gitarista Henning Rümenapp, basista Stefan Ude i bubnjar Dennis Poschwatta. Njihovi prvi koncerti nakon petogodišnje pauze, 2009. godine obeležili su neke od najmasovnijih festivala u Evropi među kojima su nemački giganti „Rock am Ring“, „Rock im Park“, austrijski „Nova Rock“ i verovatno najveći evropski open-air festival „Przystanek Woodstock“ u Poljskoj koji je te godine okupio neverovatnih 450.000 ljudi! „Svi ste vi doprineli da ovo bude neverovatno iskustvo za nas i veoma smo zahvalni na tako toplom prijemu posle svih ovih godina!“, napisali su članovi benda u poruci fanovima posle veoma ubedljivog i uspešnog povratka na scenu. Ove godine na velikoj turneji koja će promovisati njihov dugo očekivani povratnički album, Guano Apes potvrđuju datume širom Evrope, među kojima je i 10. april u Beogradskoj areni.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :