GRUPNA TERAPIJA - Srđan Jovanović Sreda, 14. Novembar @ 22h, klub FEST

Datum objave:12.11.2012

Pročitano:6135 puta

Večernja scena kluba FEST
Sreda, 14. Novembar 2012. u 22h
GRUPNA TERAPIJA  u izvođenju Srđana Jovanovića
 
U sredu, 14. novembra 2012. godine u 22h u klubu FEST ( Ul. Gradski park 2, Zemun) premijerno će se održati stand up veče u izvođenju prvog stand up komičara na našim prostorima Srđana Jovanovića.

Stand-up komedija je stil izvođenja komedije u kojoj komičar, jednostavno nazvan stendaper (stand-uper), nastupa pred živom publikom, najčešće im se direktno obraćajući. Stand-up nastupi su uglavnom kratki. Komičar u njima priča kratke priče i često se koristi imitacijom. Takođe, mnogi komičari u svojim nastupima imaju muzičku i drugu tonsku podlogu, a često i sami sviraju neki instrument, izvode mađioničarske trikove i sl. 

Mesta gde se stand-up komedije izvode su klubovi, barovi, pozorišta ali i mnoga druga mesta . Postoji i takozvani Open mic događaj koji daje mogućnost da bilo ko iz publike izađe na scenu i govori, što biva uvod u glavnu tačku u kojoj nastupa profesionalni komičar. 

STAND - UP KOMEDIJA GRUPNA TERAPIJA je prva predstava ovog sve popularnijeg žanra u Srbiji u izvođenju glumca Srđana Jovanovića. Sa podjednakim uspehom Srđan nastupa u Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji, gde je učestvovao na nekoliko internacionalnih festivala. 

OVOG PUTA U KLUBU FEST
bez cenzure, duhovito, aktuelno, od politike do seksa, od religije do sporta, skoro sat i po smeha!  
 
               
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :