Grupa Ti objavila novi spot za pesmu ,,Smejem se"

Datum objave:10.12.2014

Pročitano:3551 puta

Datum održavanja: 13.12.2014

Lokacija: CZK Božidarac, Beograd

Pred veliki beogradski koncert koji će zajedno sa Repetitorom održati na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac u subotu, 13. decembra, beogradski dvojac Ti objavio je spot za pesmu ,,Smejem se".

 


Iza videa specifične priče i senzibiliteta stoji mlada ekipa umetnika okupljenih oko produkcijske kuće ,,Četvrtak", a kojima je spot za pesmu grupe Ti debitantski projekat.

,,Nemanja Veselinović, student kamere, kontaktirao je Trajčeta i mene preko zajedničkog prijatelja i ponudio nam već snimljen materijal. Odmah smo shvatili da smo na istoj talasnoj dužini, i prihvatili da materijal iskoristimo za pesmu ,,Smejem se”. Zadovoljni smo kako je sve ispalo! Drago nam je što ovaj video ima potpuno drugačiju atmosferu od svih prethodnih, pa sa ekipom iz produkcijske kuće ,,Četvrtak" već pregovaramo o još jednom zajedničkom projektu", objašnjava Ilija Duni kako je nastao spot za pesmu ,,Smejem se", koja se nalazi na aktuelnom izdanju grupe Ti - ,,Vidimo se!".

Važno je skrenuti pažnju na sve članove kreativnog tima koje je inspirisala muzika grupe Ti i koji potpisuju spot za pesmu ,,Smejem se", jer ova mlada ekipa tek treba da pokaže dokle sežu njeni umetnički dometi:

Devojka: Nevena Ilena
Režija: Katarina Mutić
Kamera: Nemanja Veselinović
Montaža: Nataša Pantić
Organizacija: Aleksandra Cvijetić
Kostim: Ružica Đina Bukvić
Šminka: Jana Škobić
Color grading: Nikola Vučenović Riči
Asistenti kamere: Bogdan Babović, Marko Cile Mladenović

 

Podsećamo da su ulaznice za prvi zajednički koncert sastava Ti i Repetitor već uveliko u prodaji! ​Dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara, dok će na veče događaja, na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara... ukoliko ih ostane.​
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :