Grupa REPETITOR u zatvoru!

Datum objave:28.11.2017

Pročitano:1367 puta

Lokacija: Beograd

Pred trodnevnu beogradsku turneju, u okviru koje će održati tri koncerta, u tri dana zaredom, na tri različite lokacije:

Kvaka 22 - 14. decembra

Elektropionir - 15. decembra
Klub Fest - 16. decembra,

grupa REPETITOR je odlučila da publici pokloni novi spot! 


Spot je preblaga reč za ono što se može videti u novom videu: ljubav i adrenalin - zatvorski rokenrol!

Singl ,,Ako te ikada" sa aktuelnog albuma ,,Gde ćeš" ekranizovan je u Okružnom zatvoru, gde je grupa Repetitor održala koncert za osuđenike zatvorenog odeljenja ovog beogradskog zatvora.

 

Repetitor

,,Imali smo mnogo nastupa, ali ovaj je bio možda i najemotivniji do sada", iskren je bend, i dodaje: ,,Želeli smo zatvorenicima da priđemo kao ljudima - da im se odsvira koncert, prekrati vreme, i o tome napravi dokumentarni film. Na ideju je došao Igor Čoko, pa je spot nešto što se prirodno iznedrilo iz svega toga. Spot je ujedno i najava za dokumentarac, koji će svoju premijeru doživeti na proleće sledeće godine".


Podsećamo vas da je koncert u Kvaki 22 RASPRODAT i da su još uvek dostupne ulaznice za nastupe u Elektropioniru i klubu Fest. Cena za sve koncerte je ista: 600 dinara u pretprodaji, odnosno 800 na dan koncerta (ukoliko ih bude ostalo).

Prodajna mesta za koncert u Elektropioniru: Zaokret (Cetinjska 15) i kafe Šikarica (Skadarska 22), Felix Shop (TC Sremska, I sprat)
Prodajno mesto za nastup u Festu: Klub Fest i Felix Shop (SC Pinki, Zemun)

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :