GROOVE ARMADA

Datum objave:05.06.2007

Pročitano:4033 puta

By:Exit team

Groove Armada dolazi na Exit i nastupiće na glavnoj festivalskoj bini!

Tom Findlay i Andy Cato su od početka ove godine u studiju, a fanovi od pre dve nedelje mogu da čuju novi album Soundboy Rock, koji je već na top listama. Šesti album ovih majstora dance muzike u najavama je opisan kao electro hard-house sa rock elementima,  Gosti na albumu su ex Sugababe Mutya, Alan Donohoe (The Rakes), Simon Lord (Simian Mobile Disco) i Richard Archer (Hard-Fi).
Dok slušate sjajan novi album i čekate nastup na Exitu, radio izdanje singla Get Down, već pozicioniranog među 10 najboljih na top listama, možete da čujete na stranici iTunes, a druge stvari sa novog albuma na myspace stranici Groove Armade.


Već deset godina albumi i singlovi Groove Armade, kao što su I See You Baby, At the River,  Superstylin, My Friend, Easy u vrhovima su svetskih top lista. Singl At the River, kojim su stekli svetsku slavu, uvršten je većinu chill out kompilacija.
Uvek veoma aktivni, radili su muziku za filmove Collateral i Lara Croft: Tomb Raider, za trailer serije Lost Kanala 4, kao i za video igricu Rayman 3: Hoodlum Havoc.
Andy Cato je od ’95. do 2000. godine bio član progressive house muzičkog projekta Mother's Pride and Qattara, kao producent je radio pod pseudonimima Caia and Journeyman DJ, a sarađivao je i sa Sophie Ellis-Bextor na njenom albumu Shoot From the Hip.

Tom Findlay je sa Tim Huttonom pod nazivom Sugardaddy u septembru prošle godine publikovao album It's Good To Get High With The Wife. Pre dve godine postavio je online muzičku prodavnicu TuneTribe.com koja nudi više od 600 hiljada albuma.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :