Green Love: Techno dame rasplesale 3000 ljudi

Datum objave:16.05.2017

Pročitano:4308 puta

Lokacija: Spens, Novi Sad

Fantastična atmosfera, đuskanje do ranih jutarnjih časova i spektakularna produkcija obeležili su majsko izdanje Green Love festivala, kada su rejveri uživali u muzici sjajnih dama - Magdalene, Marine Karamarko, Lee Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

“Zelena ljubav” širila se SPENS- om, a o utiscima oduševljenih fanova još uvek se priča na društvenim mrežama uz neizostavno postavljanje fotografija.


Green Love festival 2017

Ljubitelje techno zvuka očekuje i Green Love u potpuno novom ruhu. Organizatori pripremaju veliku žurku 24. juna na otvorenom, na Novosadskom sajmu kako bi pauzu između majske i oktobarske žurke "začinili" novim letnjim izdanjem pod otvorenim nebom. Na veliku GREEN AIR žurku stiže jedna od najvećih techno zvezda današnjice - Luigi Madonna koji će na hiljade fanova zajedno sa ekipom Wet Dreams zabavljati duboko u noć!


Talentovani italijanski producent i DJ, Luigi Madonna započeo je svoju karijeru veoma mlad. Inspiraciju za svoju muziku pronalazio je u radu velikana techno muzike kao što su Jeff Mills, Adam Beyer, Chris Liebing i Joseph Capriati. Kvalitet njegove muzike je brzo prepoznat te od 2008. godine Luigi izdaje muziku za poznate lejblove kao što su Drumcode, Alleanza, Sleaze Records i Plus 8. Debitujući na jednom od “svetih mesta” kada je techno zvuk u pitanju, crpeo je iskustva miksanja svirajući sa legendama elektronskog zvuka kao što su: Joseph Capriati, Ben Sims, Par Grindvik i mnogi drugi. okupiti na hiljade ljudi.

 

Green Love festival 2017


Karte za Green Air žurku mogu se nabaviti po promo ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tixa ili putem sledećeg linka http://www.gigstix.com/green-air.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :