GREEN LOVE: Novosađani dokazali da su se zaželeli dobrih žurki!

Datum objave:17.03.2015

Pročitano:6615 puta

Datum održavanja: 15.03.2015

Lokacija: Spens, Novi Sad

Prva u nizu, ali istorijska žurka koja je najavila početak celogodišnjeg Green Love festivala održana je u nedelju, 15. marta. Više od tri hiljade klabera zanemarilo posao, školu, fakultet i obaveze koje imaju ponedeljkom i započeli radnu nedelju žurkom iz snova.

 

GREEN LOVE: Novosađani dokazali da su se zaželeli dobrih žurki! | Novi Sad | 2015

Uz odličnog Uto Karema, popularnu Leu Dobričić, miljenika novosadske publike, Vladimira Aćića i sjajne momke iz organizacije Respect DJs koji su napravili atmosferu za pamćenje, publika je đuskala do ranih jutarnjih časova.
Istorijskom Green Love-u još lepšu notu dala je i prosidba koja se desila u 1 čas posle ponoći, što je raspoloženje svih prisutnih na SPENSu podiglo na još viši nivo, a dečka koji je zaprosio svoju devojku najsrećnijim momkom kada je rekla “da”.

 

GREEN LOVE: Novosađani dokazali da su se zaželeli dobrih žurki! | Novi Sad | 2015

Dok se utisci polako sležu, Respect DJs već uveliko vredno radi na novim žurkama. Naredne Green Love žurke, očekuju nas u maju, kao i u oktobru i decembru, a već za april rezervisan je Green Bass festival! Green Bass biće održan 11. aprila, a na SPENSu nas tada očekuje sasvim drugačija žurka uz WHO SEE, SAJSI MC, DJ BILLY 9 I DJ-EVE IZ DRUM AND BASS ORGANIZACIJE DROP SENSEI.

Promo ulaznice po ceni od 690 dinara već su u prodaji na prodajnim mestima Gigs Tix-a.

WHO SEE, kao jedni od najaktuelnijih i najtraženijih hip hop sastava današnjice, pružiće publici pravu žurku uz pregršt humora po kojem su poznati širom regiona. Uz WHO SEE, nastupiće i SAJSI MC, neprikosnovena reperka koja je uzburkala javnost pesmom “Mama”, kao i mnogim smelim rimama koje su izazvale sjajne kritike njene sve brojnije publike. Kao predstavnik novosadske DJ scene, nastupiće DJ BILLY 9, koji već 20 godina uspešno uveseljava svoje brojne fanove kako na radiju, kao jedan od najistaknutijih DJ-eva radija AS, tako i u brojnim klubovima. Poseban deo Green Bass festivala činiće i DJ-evi iz organizacije DROP SENSEI, dugogodišnji promoteri pravog drum and bass zvuka. Uz njihove sjajne setove, posetioci ovog festivala će se vratiti u zlatne godine drum and bass-a, ali i uživati uz ritmove dub step-a.

Bejseri, hip hoperi, pripremite se za veliki festival posvećen samo vama! Pratite dalje informacije putem stranice https://www.facebook.com/greenbassfestival i pripremite se za novi bass festival koji već obećava da će iz godine u godinu bivati sve veći! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :