Grandmaster Flash i De La Soul stižu na Snowbombing 2017

Datum objave:06.11.2016

Pročitano:5116 puta

Datum održavanja: 03.04.2017 - 08.04.2017

Lokacija: Mayrhofen, Austrija

Već smo pisali o Snowbomobingu, najluđem svetskom festivalu na snegu koji osim dobre muzike i dobrih žurki donosi i sav adrenalin snežnih sportova. Organizatori ovog festivala su najavili drugi talas izvođača koji će nastupiti u party prestonici na Alpima, u Mayrhofenu u Austriji od 3. do 8. aprila 2017. godine. Giggs, Blossoms, Slaves, De La Soul, Dixon, Shy FX, Grandmaster Flash, Amine Edge & Dance, Claude Vonstroke i mnogi drugi pridružili su se bogatom lineupu najboljeg svetskog festival na snegu.

 

Snowbombing: Žurka na glečeru

Žurka na snegu

Londonski reper Giggs imaće svoje debi izdanje na Snowbombingu. Giggs je prešao put od prodavanja svojih mixtapeova na ulici u Pekamu, pa do jednog od najprepoznatljivijih glasova na britanskoj hip-hop sceni. Sa trakama kao što su “Talkin da Hardest” i “Lock Doh” potpuno je osvojio publiku, a malo artista se može pohvaliti takvim uticajem na scenu u takom kratkom vremenskom periodu.  Petočlani bend Blosssoms se takođe pridružio planinskoj družini i za njih se bez sumnje može reći da su zvezde u usponu. Tu je i punk duo Slaves koji je nedavno uzdrmao britansku scenu svoji brzim i ljutim vokalima, garažnim rifovima i odličnim live nastupima.

 

Snowbombing: Rejv u mesari

Žurka u mesari? I toga ima na Snowbomobingu

Sa karijerom koja traje već 25 godina, De La Soul su zacementirali svoje ime kao jedna od najinovativnijih i najuticajniih hip- hop grupa. Osim što su pokrenuli svetski trend nošenja baggy pantalona i tie-dye majici, ovaj hip hop trio iz Njujorka bio je intergralni deo za razvoj globalne rap kultre. Od klasika kao što su "Me Myself and I", do “A Roller Skating Jam Named Saturdays”, ovaj trio je poznat po tome što uvek napravi odlično zezanje.

U Mayrhofen stiže i Dixon, di-džej i producent i jedan od osnivača čuvenih Lost In A Moment žurki. Čovek koji konstanto dominira elektronskom scenom i uvek je u vrhu DJ top liste na Resident Advisor, pa nema sumnje da će i na Snowbombingu prirediti nezaboravno nastup.

 

Snowbombing: Skijalište

I uvek potrebna doza adrenalina je tu

 

Spremite se za brzi set ispunjen hip-hop himnama jer za dekove Snowbombing festivala staje čovek za koga se istinski može reći da ima kraljevski status u hip-hopu, DJ pionir Grandmaster Flash.


Sa Chase & Status, Gorgon City, Hot Since 82, Cassy, Eats Everything, Dusky i ostalima koji su već najavljeni, uz nezaobilazni Elrow: The Bronx Street Party, iglu rejvove, šumske žurke, luksuzni spa, snežnu jogu, đakuzije na krovu i 650 km vrhunskih staza za skijanje, Snowbombing 2017 pretenduje da bude najveći do sada. 

 

 

Više informacija o kartama i samom festivalu pronađite na snowbombing.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :