Gramophonedzie ima novu dark house numeru Down!

Datum objave:31.05.2016

Pročitano:3085 puta

By:Lampshade Media

Novim izdanjem na lejblu „Gramo Records“ za numeru „DOWN“, Gramophonedzie ponovo pomera granice house žanra. Uz vokal Carlton J. Smitha, pevača, glumca i možda najpoznatijeg svetskog interpertatora James Browna ova saradnja je rezultirala veoma specifičnom i emotivnom numerom koja može biti svrstana kao novi „Dark House“ pravac elektronske muzike.

 

Gramophonedzie


Video koji prati numeru je još zanimljiviji jer je drugačijeg koncepta od onoga što smo navikli da viđamo kod numera ovakvog stila i senzibiliteta. Dužina samog videa koji traje celih 7 minuta više spada u formu kratkog filma nego video spota. Sniman je sa idejom kritičkog osvrta na društvo po pitanju usamljenosti individue u današnje vreme, kada je sve podređeno komunikaciji maltene isključivo putem moderne tehnologije.

 

 

Jana Mitrović, koja stoji kao idejni tvorac celog koncepta videa i njegove produkcije, uradila je to iz svog, umetničkog ugla, što se moze videti po kadrovima i stilu samog snimanja. U ulozi glavnog lika ovog mini filma je naša mlada i talentovana glumica Jelisaveta Orašanin. Izdanje je u prodaji od 23. maja!

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :