''Gramofon na jednu noć'', Tatjane Ćalasan oduševio beogradsku publiku

Datum objave:07.12.2022

Pročitano:223 puta

Datum održavanja: 06.12.2022

Lokacija: Beograd

Ovacije na promociji knjige u prepunom klubu DIM

Prva knjiga poezije Tatjane Ćalasan, ''Gramofon na jednu noć'' gde god se pojavila izazvala je oduševljenje. Posle Podgorice, Kotora, Budve, Sarajeva, Beča i Novog Sada, to se sinoć desilo i u Beogradu. U prepunom klubu Dim u Cetinjskoj ulici, ova neobična promocija knjige poezije, doživela je prave ovacije mnogobrojne publike.

 

Foto: Milovan Ilić - Džumanski

Na velikom roze stolu sedele su pored autorke, Tatjane Ćalasan, glumica Nada Šargin i Maja Uzelac, koja je moderirala program, a za gramofonima DJ FUNKcioner. Iz publike se mogao čuti glasan smeh, aplauz i ovacije.

''Beogradska promocija je bila baš onakva kakva mislim da promocija poezije treba da izgleda: fuzija dobrog prostora tj.atmosfere, prilagođena muzika, učesnici i autori otvoreni i opušteni u komunikaciji sa publikom i da sve teče spontano.

Klub DIM je najbolji mogući prostor gdje umjetnost pisanja dobija tek svoju pravu dimenziju jer je: opušteno, spontano i puno dobre energije.

 

Foto: Milovan Ilić - Džumanski

Vjerujem da je publika uživala. Ja jesam, a pomogle su mi Maza Uzelac i Nada Šargin'' – izjavila je Tatjana odmah posle promocije.

Kontigent knjiga planiran za Beograd je već rasprodat, ali knjigu možete poručiti preko Tatjaninog instagram naloga @tatjanacalasanpoezija


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :