Graffiti na Gradele prave jednodnevni zimski event u Zagrebu

Datum objave:09.01.2017

Pročitano:4481 puta

Datum održavanja: 14.01.2017

Lokacija: Zagreb

Novu godinu bolski Graffiti na Gradele započinju radno. U Studentskom centru 14. januara pripremaju pravo malo druženje letnih razmera, ovoga puta pod krovom i u četiri zida. Ne boji se GNG hladnoće, ali u letni đir puno je lakše ući sa što manje kila odeće na sebi.

 

Graffiti na Gradele


U predvorju bioskopa SC od 18 sati očekuje vas izložba radova GNG prijatelja i umetnika – moći ćete razgledati što su sve nacrtali Lunar, Lonac, Chez 186, Sarme, Modul Osam, Hana, Mane Mei, Vuk Z. Oreb aka Rad Recorder, Casino i Royal iz HAHA kolektiva, Glitchboy2000, Borut Planinc i Pleh. Izložbu postavlja Antonija Bačić (supernia).


Jedan od ciljeva ove izložbe je pokazati u koliko se heterogenu i široku platformu razvio festival Graffiti Na Gradele, odnosno kako se graffiti i street art scena konstruktivno i kvalitetno može graditi kroz niz različitih medija i perspektiva. Na jednom mestu okupiće se celi niz umetnika, od veterana street art i graffiti scene do onih najmađih, koji svojim vizijama u radu donose novu perspektivu iz koje gledamo na tu istu scenu i njen smjer razvoja.

 

Graffiti na Gradele


Osim vrhunskih radova domaćih umetnika u sklopu jednodnevnog događanja organiziran je i mali skate session, kao i party do ranog jutra uz DJ-e Olivera (Bassinga, Krankšvester), Zemba (BLAW:BLAW) i Kunu (Kiosk skateshop crew).

 

U sklopu celodnevnog eventa posjetioci će moći da kupe Graffiti na Gradele merchandise – majice, torbe, rizle...

 

Ulaz na celokupno događanje je besplatan, a za više informacija pratite službeni Facebook event.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :