Gradorama vikend otvara osmu sezonu muzičkih dešavanja u Gradu

Datum objave:05.09.2016

Pročitano:12269 puta

Datum održavanja: 09.09.2016 - 10.09.2016

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: KC Grad

Kulturni centar GRAD organizuje prvi Gradorama vikend koji će se održati od 9. i 10. septembra, a na kome će zvanično biti otvorena osma sezona muzičkih dešavanja u beogradskoj meki alternativne kulture. 

 

KC Grad / Foto: Neda Mojsilović

Bašta KC Grada  / Foto: Neda Mojsilović

Gradorama serijali će u toku naredne sezone pružiti bogat muzički program propraćen zanimljivim dnevnim sadržajem, a sadržaji će se dešavati u bašti, kao i u unutrašnjem delu KC Grada.

 

Marčelo / Foto: Ana Kašćelan

Marčelo / Foto: Ana Kašćelan

 

Nastup domaćeg sastava Marčelo & Napeti quintet otvoriće Gradorama vikend, u petak 9. septembra sa početkom u 20 časova, pod otvorenim nebom u prelepom ambijentu gradske bašte. Karte za ovaj nastup se mogu kupiti u pretprodaji od 2. septembra u KC GRADu svakog dana od 14 do 20 časova po ceni od 600 dinara (Early Bird) i 800 dinara. Kapacitet bašte je veoma ograničen, stoga preporučujemo da karte kupite na vreme. 


Od 22 časova u unutrašnjem prostoru KC Grada, žurka se nastavlja uz beatove Mystic Stylez ekipe u duet postavi Feloneezy & Phillie P. Svi oni koji su prisustvovali Marčelovom koncertu, mogu ostati na Mystic Stylez žurci bez dodatne nadoknade, dok je za sve druge gradoramce cena karte za ovaj događaj 300 dinara.

 

KC Grad  / Foto: Nemanja Stojanović

KC Grad  / Foto: Nemanja Stojanović


Gradorama subota biće otvorena već od 18 časova sa matineom u Gradskoj bašti, gde vas očekuje bogat sadržaj. Centralni događaj matinea će biti oslikavanje prvog Gradorama totema, koji će ilustrovati naš poznati alternativni umetnik Weedzor. Svaka Gradorama će ugostiti jednog alternativnog umetnika koji će u okviru radionice oslikati svoj Gradorama totem i tako obeležiti serijal ilustrovanim karakterom velikih dimenzija. U toku matinea za muziku će biti zadužena domaća ekipa Beyond House, dok će nam možda i najbolje burgere u gradu spremati Burger House. Ulaz za Gradorama matine je besplatan. 


Od 22:00h, počinje prvi Gradorama vikend closing party, a zvezde istog su Tijana T, Kristijan Molnar & Vlada Janjić. Cena karte za closing party je 300 dinara do ponoći i 400 dinara nakon ponoći.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :