Goya i Lost Frequency koncept ovog vikenda u klubu THE END

Datum objave:26.10.2017

Pročitano:2898 puta

Datum održavanja: 27.10.2017 - 28.10.2017

Lokacija: Novi Sad

Iz nedelje u nedelju novosadski klub The End pravi sve kvalitetnije žurke. Iako je sezona nedavno počela, imali smo prilike da slušamo mnogo različitih izvođača, uglavnom sa domaće scene. Od ovog vikenda kreću strana gostovanja, ali pre toga ćete u petak slušati DJ-a koji svaki put oduševi The End.

Ovog petka, 27. oktobra, Goya se vraća u The End dok će mu rezident Misha praviti društvo. Žurka počinje u 23h, a ulaz će se naplaćivati 300 dinara.

 

Klub The END, Novi Sad


“Nekrunisani kralj sexy bitova“, “muzički terapeut“, “jedan od utemeljivača ravničarske underground house scene” – samo su neke od mnogo puta korišćenih sintagmi kada se radi o momku koji nam stiže sa zapada Bačke. Goya je na sceni je od 2001. godine. Tada se zaljubio u gramofone i vinyle, te je provodio sate i sate usavršavajući svoju danas besprekornu tehniku mixanja! 2002. godina je za njega označila početak desetogodišnje ere dvojca “Goya&Natasha“, koji je, zbog specifičnog spoja iskustva, energije i najiskrenije ljubavi prema muzici – godinama bio smatran za najbolji DJ dvojac na našim prostorima.

Od 2012. godine Goya nastupa samostalno: nakon perioda melodičnog deep-a, i indie dance-a, danas preferira nešto tvrđi zvuk, pretežno tech house, no, definitivno se za svaki njegov muzički period može reći da se radi(lo) o inteligentnom, modernom zvuku. Tokom svoje karijere, nastupao je sa mnogim značajnim imenima svetske underground scene, a u poslednje vreme, stranci sa kojima je puštao – tražili su b2b sa njim: Marcelo Cura, Manuel De Lorenzi, Adam Touch, Eddie Richards! Već tradicionalno, njegov set zatvara Urban Bug stejdž na Exitu. Originalan muzički ukus, savršena tehnika mixanja i neodoljiv šarm dobitna su formula kojom Goya neprekidno osvaja srca klabera širom Srbije i regiona!

Dan kasnije, u subotu, dva internacionalna DJ-a uz jednog domaćeg predstaviti koncept Lost Frequency i mikestu koju potpisuje Richie Hawtin – Model1. Iz Berlina nam dolazi SpinnZinn, iz Majamija Rod B. dok će im podršku pružiti Filip Fisher.

 

Klub The END, Novi Sad

Na SpinnZinn-ov sadašnji jedinstveni zvuk koji nosi sa sobom je u velikoj meri uticala čista esencija detroitskog tehna! Njegova istorija sa dodirom sveta klasične muzike, kao i ranim uticajima trance-a, je potpuno očigledna u produkciji i Live setovima koje radi i zastupa. Kontinualnim provlačenjem melodičnih fraza i trenutaka koji se savršeno stapaju sa poliritmičnim bitovima, SpinnZinn pomera granice DJ-inga. Zamagljujući linije između tradicionalnog DJ-inga i Live performansa, uspešno stvara “žive” trenutke elegantnog tehno zvuka koji slušaoce vodi na jedno intenzivno putovanje kroz prostor i vreme. Svoj stil opisuje kao mešavinu Tech House, Tribal, Deep, Groovy.

Rod B. je zvezda u usponu na svetskoj muzičkoj sceni. Poreklom iz Brazila, karijeru je započeo u Majamiju, a kako bi obogatio svoje muzičko znanje 2007. završava kurs audio produkcije na SAE Miami institutu. Od tada mu karijera ide uzlaznom putanjom. 2011. britanski DJ Mag prepoznaje njegov rad i pohvaljuje ga. Iste godine i Carl Cox ga primećuje i ubacuje njegov traku u Global Undeground kompilaciju (GU 38).

Pult je delio sa imenima kao što su Avicii, Fat Boy Slim, Above & Beyond, Sander Kleinenberg, Carl Cox, Deadmau5, Laidback Luke, Layo & Bushuwaka, Jon Rundell, Carlos Lio, Anderson Noise, Eelke Kleijn, Dimitri Nakov, Gui Boratto i drugim.

Filip Fisher, sa trenutnom rezidencijom u Beogradu, broji skoro deset godina iskustva u muzici i jedan je od osnivača izdavačke kuće pod nazivom ”The Purr”, polako osvaja kako domaću, tako i internacionalnu scenu sa dubokim zvukovima undergrounda, minimalnijim tonovima i groovy bass linijama. Pod velikim uticajem Kina Music, Moan, Basswalk, Low Groove Rec, Funk’n Deep, Nervous Records i Noexcuse Records, Offsite,… Do sada je već nekoliko puta svojom produkcijom dostigao Top 100 chartove Beatporta i Traxsourcea, a DJ pult je delio sa imenima poput Gramophonedzie, Rod B., JUST2, Jelly For The Babies, Kid Massive, itd.

Ulaz će se naplaćivati 300 dinara do 01h, dok će nakon toga cena iznositi 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :